fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelen sorular

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Gelen sorular

İleti adresime gelen sorularda,çok değişik türlerde sorular mevcut.Benim isteğim bana gelen soruların,bahcesel aracılığıyla bu sitede de yayınlanması.Amacımız herkesin bilgi sahibi olması.Ayrıca olur ya belki benim eksik cevapladığım yada yanlış yaptığım konularda, diğer bilen kardeşlerimizin yardımcı olmasıdır.Ayrıca bazı mesajlarda virüs olduğundan,anlaşılmıyor.Acaip soru işaretleri, bazı harfler kaymış, okunmuyor.Lütfen sitemizi devre dışı bırakmıyalım.Kendimce karar aldım site kanalıyla gelmeyen hiç bir soruyu cevaplamıyacağım.Esen kalınız.

Cevap: gelen sorular

Sayın Tabiatçı, Haklısınız. Bahceselforumselin amacı bilgi paylaşımını sağlamaktır. Bu nedenle bana özel mesajla yada e-mail ile gelen mesajlarda teknik sorular varsa Bahceselforumsel aracılığı yada UZMANSEL.COM aracılığı ile sorulmasını istiyor ve Forumda soruluncaya kadar teknik sorulara cevap vermiyorum.

Tesbitiniz çok yerinde. Teşekkür ederim.

Comment

Cevap: Gelen sorular

çam fidanı yetiştirmek istiyorum özellikle mavi ladin bunun için sera yapmalımıyım ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız gerçekten sevinirim teşekkürler.

Comment

Cevap: Gelen sorular

Öncelikle merhaba,
        Tam olarak ne yetiştirmek istediğiniz önemli (çam mı yoksa mavi ladin mi ?)
        Bir diğer konu herdemyeşil (özellikle dediğiniz türler) yetiştiriciliği özen ve profesyonellik isteyen
        bir uğraştır.Ve en önemlisi hemen seneye satılacak hale gelmez belli bir zaman ister.Anladığım kadarıyla tek tür üzerine yoğunlaşacak bir fidanlık gibi düşünüyorsun.Eğer böyle ise eldeki tüm değişkenleri iyice değerlendirmek gerekir.olası pazarınız,üretim hedefiniz,amacınız kapasiteniz,yeriniz ve mali olanaklarınız başarılı bir proje için önemli ölçütlerdir.Aksi tadirde kısa sürede problemler karşılaşmanız ve bu kritik ortamda maddi zarara uğramanız kaçınılmaz olacaktır.
        saygılarımla...

Comment

Working...
        X