fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Haydi, Tarım Turizmi İçin Antalya’ya

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Haydi, Tarım Turizmi İçin Antalya’ya

Sevgili bahçesel dostları 24-30 Kasım tarihler arasında bir kısım bahçesel dostları ile birlikte Antalya’dayız. Bu gezideki amaçlarımızın başında Antalya Kumluca’daki Topraksız Tarım yapılan yerleri ve seralarda yapılan tarımı yerinde görmek ve siz bahcesel dostlarının merak ettikleri sorulara cevap bulmak.Diğer bir nedeni ise biliyorsunuz 27-30 Kasım arası Antalya’da Growtech Eurassıa 2008 TARIM Fuarına Bahcesel olarak katılımcı olarak orada olacağız.
    İsteyen bahcesel dostları bize takılıp bu Tarım Turizminden faydalanabilirler. İsteyen Fuarda Bahcesel standına gelerek tanışma ve bol tarımsal sohbetimize katılabilirler. Bizden davet sizden icabet. Antalya’da görüşmek ümidi ile.
  • Fidanligi.com

Cevap: Haydi, Tarım Turizmi İçin Antalya’ya

Nasip olurda programım uyarsa bende fuara katılmayı düşünüyorum, üye arkadaşlarla tanışmak benim içinde güzel olacaktır.

Comment

Böyle güzel bir davete icabet etmek isterdim, maalesef katılamayacağım. Katılabilenlerin izlenimlerini dikkatle takip edeceğim inşallah.

Comment

Bence güzel bir seyhat olacak.İyi değerlendirilmesi lazım.Gündemdeki ve çok merak edilen bir konu.

Comment

Bu büyük organizasyona bir aksilik olmaz ise ben de katılacağım.(muhtemelen 27 kasım)Sizlerle tanışmak ve yüz yüze görüşmek benim için onur verici olacak..Saygılar...

Comment

Working...
          X