fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇOK ÖNEMLİ! Telekom Sabit Ücretlerin İadesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ÇOK ÖNEMLİ! Telekom Sabit Ücretlerin İadesi

ÇOK ÖNEMLİ!__web sitesinde ilgili açıklama mevcuttur.
    Telekom (Sabit Ücretlerin İadesi)

EMEKLİ BİR İŞÇİNİN İSTANBUL BEYKOZ'DA AÇTIĞI DAVA TELEKOM'UN ALEYHİNE SONUÇLANDI.

BULUNDUĞUNUZ İLİN TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİNE SON TELEFON FATURANIZLA MÜRACAAT ETMENİZ YETERLİ,

TELEKOMDAN SON 10 YILLIK SABİT ÜCRET TUTARI OLAN 820.00 YTL SİZE İADEOLACAK, AYRICA BUNDAN SONRA FATURALARINIZA SABİT ÜCRET YANSIMAYACAK.

İŞLEM YAPMAZSANIZ, SABİT ÜCRETİ ÖDEMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ.

LÜTFEN BU İLETİYİ TÜM TÜKETİCİLERE YOLLAYIN...

Merkez Adı:
    İletişim
    TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ

Telefon: 0 (216) 349 85 10 PBX

Faks: 0 (216) 414 80 68

Merkez Adresimiz:
    Osmanağa Mahallesi Çilek Sokak No: 51/3
    Kadıköy-İSTANBUL
    (Salı Pazarı köşesi, BİM Market karşısı)

E-Posta Adresleri:
    [email protected]
    Çalışma Saatlerimiz:
    Haftaiçi 9.30 ile 17.30 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır.
  • Fidanligi.com

Cevap: ÇOK ÖNEMLİ! Telekom Sabit Ücretlerin İadesi

TÃ?KODER :: Tüketiciyi Koruma DerneÄ?i :: www.tukoder.org.tr

Sayın Saraç yukarıdaki linkte de bunun aslı olmadığını bir söylenti olduğundan bahsediliyor. Ne yapmamız gerektiği konusunda kafam karıştı.

Comment

Sn Saraç:Bu yıl İstanbuldaki bir gazetenin ve İnternetdekibir sitenin haberinden dolayı.KIRŞEHİR il Sanayi ve Ticaret müdürlüğündeki,Tüketici Hakem heyetine dilekceyle başvurdum.Benim gibi bir kaç arkadaşımada yardımcı oldum.Ancak ilgili kurum konuyu araştırarak ortada Anayasa mahkemesinin kararı olduğunu,Bu kararın olması sebebiyle bir şey yapamıyacaklarını belirtdiler ve yazıma olumsuz cevap verdiler.Sitenizdeki yazıyı okuyarak vermiş olduğuğnuz internet adresindeki adrese girerek haberi okudum ve ilgili kurumdaki dostlarımla irtibata geçtim ve Benden danıştay kararının tarih ve nos'nu mümkünse içeriğini istediler.Bu Konuda yardımcı olabilirseniz,Pek çok insanada yardımcı olacaksınız.Esen kalınız.

Comment

Ben bu karar hakkında sadece bana ulaşan maili siteye yönlendirdim. Linkteki siteyi inceledim. ve doğru olduğunu gördüm. İlgili siteyle irtibata gecerseniz belki Danıştay kararının tarih ve nosunu alabilirsiniz. ben fazla detayını bilmiyorum.

Comment

Tükoder yöneticilerinin sitelerinden haberleri yok!

TÃ?KODER :: Tüketiciyi Koruma DerneÄ?i :: www.tukoder.org.tr linkindeki sayfa 29/11/2008 // tarihinde yayınlanmış ve iptal haberinin tekzibini anlatıyor... Birkaç gün sonra bende bu başlığı buradan silersem şaşırmayın.

TÃ?KODER :: Tüketiciyi Koruma DerneÄ?i :: www.tukoder.org.tr linkindeki sayfada başarı öyküsü diye başlık atılıyor ve 18/08/2008 tarihinde yayınlanmış.

Demekki bizler Danıştay kararı eğer varsa ancak Adalet Bakanlığından ulaşabileceğiz. Çünkü anlaşılan TÜKODER in kafası karışmış...

Comment

Sn Saraç: İlginize teşekkürler.Dediğiniz gibi onların kendi sitelerinden haberi yok.Bu olyda sadece dediğiniz gibi sadece bir kişi istifade etmiş.Daha sonra iş Anayasa mahkemesine intikal etmiş.Ne yazikki Bu mahkemede tüketiciyi koruyacağına,Sahibi Lübnan'lı iş adamının lehine karar vermiş.Gerekçe ne "Efendim adamlar tesis kuruyorlar,direk dikiyorlar vs".Diyeceksinizki bunları nereden biliyorsunuz.Zira bahçeme dikilen direk sayesinde bu kurumla epeyce yüz göz oldum ve araştırdım ordan haberim var.İnşallah danıştay kararı bulunurda bizde yine tekrar yüzgöz oluruz.Zira bu tür haksız işlerle uğraşmak herhalde benim kanımda var.Bu kararı bulabilirseniz banda iletirseniz,yada sitede yayınlayabilirseniz memnun olurum .esen kalınız.

Comment

Working...
            X