fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bordo bulamacı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bordo bulamacı

hazır bordo bulamacı almak için burdaki bircok ziraatciye gittim ve gordumki pek cogunda farklı markalarda ve farklı fiyatlarda satılan bordo bulamacı mevcut. 70-100 ytl arasında degişmekte . sizin önereceginiz marka yada alırken dikkat etmem gereken bir özellik varmıdır. bilgilendirirseniz cok sevinirim. (kendi yapma yerim ve zamanım olmadıgı için mecburiyetten hazır almak zorundayım.)
    saygılarımla...

Cevap: bordo bulamacı

Sayın Üyemiz Bordo bulamacı için aşağıdaki linke giriniz. Burada size ticari isim önermemiz ahlaki olmayacağı kanaatindeyim. Herhangi bir ilaç bayisine uğradığınızda size detaylı bilgi sunarlar.

Comment

Hazır bordo bulamacının Mucitleri Fransız total firmasıdır bunların şu anda satışları var kardeş. Ama Piyasadaki Firmalardan size önereceğim firmalar var ama sayın ubeydin dediği gibi burada söylemek pek ahlaki olmaz telefonum sitede var bana ulaşırsanız ben size firma önerebilirim

Comment

ozaman markayı gectim ortalama fiyat ve alırken nelere dikkat edecegimi soyleyebilirmisiniz. tesekkurler.

Comment

Sayın ubeyd marka söylemekten çekinmiş ama ben çekinmiyorum. Çünkü birisine aspirin tavsiye ederken bayer demenin bir mahsuru olmasa gerek.

Birçok firmanın hazır bordo bulamacı var. eczacıların da hep söyledikleri gibi birbirinin muadilleridir, markanın önemi yok bence, itirazı olan varsa yazsın lütfen.

Koruma, Hektaş vs. vs.

Nihayetinde içerisinde bulunan etkili maddeler ve hazırlanışları aynı. Fiyatının değişmesi firmaların fiyat politikasındandır.

Comment

tesekkurler

Comment

Sn Mining size çok astronomik fiyat söylemişler.Sn Saraç'ın önerdiği firmaları bende önerecektim ama burada en önemli husus bordo bulamacını plastik ilaçlama makinaları ve palstik kaplarda karıştırınız.Esen kalınız.

Comment

cok özur dileyerek fiyatını sorabilirmiyim burda kime sorduysam 70-100 arası dedilerde ondan cok sasırdım daha ucuza varsa buraya bayagı ısmarlayabiliriz arkadaslarla ortak yani..

Comment

Sayın mining, Tarim ve Bahçe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris sitesi bahcesel sitemizin sponsorudur. Onlarla görüşürseniz istanbuldan size gönderecek veya makul bir fiyat vereceklerdir. Tabii bahcesel üyesi olduğunuzu söylerseniz daha çok ilgileneceklerdir.

Comment

Plastik ilaçlama pompalarının ;ilacın geçtiği demir aksamlı pompa borularına hasar verir mi : ?

Comment

İlaçlama sonunda depo ve boruları yıkamanız gerekmektedir. Yıkamadan bırakırsanız ilersi için tabi ki zarar verir.

Comment

Working...
                      X