Ülke olarak okumayı pek seven bir millet değiliz maalesef. Buğun Üniversitelerde okuyan öğrencilerimizin bile çok büyük bir kısmı 4 yıllık eğitim süresince ders kitabı haricinde hiç bir kitap okumadan mezun oluyor. Daha da ileri giderek diyorum ki ders kitabını bile çoğu öğrencilerimiz almayıp fotokopi çektiriyor. Yani kör topal ve bir tarafımız sakat olarak okullardan mezun oluyoruz. Kitapçıları gidip geziniz ve raflarda müşteri bekleyen kitapları karıştırınız kaç kitap i.ersinden kaç tanesi tarım içerikli. Yüzde bir bile bulamayacaksınız. Bunu çok acık olarak iddia ediyorum. Neden yok talep eden mi yoksa kitap yazıp piyasaya sürecek kişiler ve hocalarımı yok.Bence her ikisi de.İstanbul’da derli toplu Tarımsal yayınların bulunduğu koskoca metropolde bulamazsınız.Çünkü yok.
Bu hususta Türkiye’de Tek bir Kayseri de Uğurer Kitapevi var. Türkiye’de yayınlanan ne kadar tarımsal içerikli yayın varsa orada var.Ayrıca yabancı dillerde kitaplarda.Uğurer Kitapevi sahibi İbrahim beyi tebrik ediyorum.Emekli parasını bu hizmete adadığı ve çok değerli bir hizmet verdiği için.
Aradığınız ve bulamadığınız tüm tarımsal yayınları Uğurer kitapevinden kargo ile ödemeli olarak temin edebilirsiniz.
Bu hususta Türkiye’de Tek bir Kayseri de Uğurer Kitapevi var. Türkiye’de yayınlanan ne kadar tarımsal içerikli yayın varsa orada var.Ayrıca yabancı dillerde kitaplarda.Uğurer Kitapevi sahibi İbrahim beyi tebrik ediyorum.Emekli parasını bu hizmete adadığı ve çok değerli bir hizmet verdiği için.
Aradığınız ve bulamadığınız tüm tarımsal yayınları Uğurer kitapevinden kargo ile ödemeli olarak temin edebilirsiniz.

Comment