fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Allah Rahmet Eylesin...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Allah Rahmet Eylesin...

Yıllar önce Mamak Cezaevi'nde yatarken yazdığı şiirdeki gibi veda etti milletine..."Beton çok soğuk, üşüyorum" demişti şiirinde. 2 bin 200 metre yukarda soğuk ve tipi altında yine şiirinde olduğu gibi üşüyerek gitti ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

"Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin, Mekanın Cennet olsun "Muhsin Başkan".
  • Fidanligi.com

Cevap: Allah Rahmet Eylesin...

allah rahmet eylesin tüm ekibe milletimizin başı sagolsun

Comment

Ulaştırma bakanlığı ne işe yarar kardeşim. Bu havada tek motorlu helikopterlerin ilerleyemeyeceğini söyleyecek bir tane adam yokmuydu memlekette. O sisli puslu, fırtınalı, karlı havada tilkiler, kurtlar gidemiyor, helikopter nasıl gidecek. Göz göre göre öldürmüşlerdir canım adamları. Fakat yaşanan bu olayın kesinlikle tesadüfi olmadığını düşünüyorum. Adnan Kahveci ve diğerleri gibi bu adamıda götürdüler profesyonelce. Allah rahmet eylesin. Ailelerinede Allah'tan sabırlar diliyorum..

Comment

Allah rahmet eylesin tüm milletimizin başı sağ olsun.Mert insandı .İnanclarından ve davasaından ödün vermeden yaşadı.

Comment

Onun gibi insan zor gelir...
          "1 saniyesi sonrasına garantimiz olmayan şu hayatta fırıldak olmaya değer mi?" diyebilen bir politikacı ve siyaset adamı. Öyle bir siyaset adamı ki; tebalarının aralarında topladığı paralarla helikopter kiralayıp gene onlara giden ve yolculuğu esnasında... değerli bir LİDER.

Comment

*Ölüm firak değil, visaldir, tebdil-i mekandır, baki bir meyveyi sünbül vermektir.
            Ecel birdir, tagayyür etmez... ölüm, bu alem-i fenadan alem-i bekaya ve alem-i nura gitmek için bir terhistir

*En hayırlı genç odur ki, ihtiyar gibi ölümü düşünüp ahiretine çalışarak, gençlik hevesatına esir olmayıp gaflette boğulmayandır.

*Ölümü düşünen, hubb-u dünyadan kurtulur ve ahiretine ciddi çalışır.

*Ölümün hakikatini gören kamil insanlar, ölümü sevmişler. daha ölüm gelmeden ölmek istemişler.
            Madem ecel gizlidir; her vakit ölüm, başını kesmek için gelebiliyor ve genç ihtiyar farkı yoktur. Elbette daima gözü önünde öyle büyük dehşetli bir mes'ele karşısında bîçare insan; o i'dam-ı ebedî, o dipsiz, nihayetsiz haps-i münferidden kurtulmak çaresini aramak ve kabir kapısını bir âlem-i bâkiye, bir saadet-i ebediyeye ve âlem-i nura açılan bir kapıya kendi hakkında çevirmek hâdisesi; o insanın dünya kadar büyük bir mes'elesidir." (Sözler)

Merhuma Allah tan rahmet diliyorum,sevenlerine de sabr ı cemil ihsan etmesini mevladan niyaz ediyorum.

Comment

Working...
            X