fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANNELER GÜNÜ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ANNELER GÜNÜ

ANNELERIMIZIN / ANNELERİN ve ANNE ADAYLARININ ' ANNELER GUNU '
    KUTLU OLSUN.
    YASAYAN ANNELERIMIZE SAGLIK,
    VEFAT ETMIS OLANLARA TANRIDAN RAHMET DILERIM.
  • Fidanligi.com

Cevap: ANNELER GÜNÜ

birgün degil 365 gun anaların kıymetini bilelim

Comment

Şahsen ben birilerinin bizleri yönlendirirp kullanmaya kalkıp özel günler olarak ilan ettiği hiç bir gününü gündemime almıyorum. Hatta adını bile zikretmiyorum. Hiç birisinin. Kendi değerlerim içerisinde hepsinin de yeri var. Ormanın da, Annenin de, Kadının da, Yaşlının vs. Hepsinin bizim hayatımız içerisinde yeri var. Çünkü hayatın gerçek parçaları olarak düzenlenmiş vesselam

Comment

tüm günlerin anneler ve babalar günü günü olması dileğiyle tüm anne babalarımıza Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin

Comment

TÜM GÜNLERİNİZ KUTLU OLSUN SEVDİKLERİNİZLE .....

Comment

Sn Kenan hislerime tercüman oldunuz..Bu çeşit günler ecnebi aleminin bizim örf ve adetlerimizi yok edip,kendilerine benzetmek istedikleri bir yanıltmaca sadece.Namus ve insanlık abidesi,her zaman eli öpülesi gerçek TÜRK annelerinin her günü anneler günü gibi olmalıdır.yoksa bir gün çiçek ver ertesi gün huzur evine postala.Böyle teranelere karnımız tok!.Esenlikler dileğimle,her şey gönlünüze göre olsun.

Comment

Anneler gününün bir güne sığdırılması elbette doğru değil. Ne var ki bizler hediyeleşme ve gönül alma kültürümüzü unuttuğumuz için, böylesi yozlaşmış kültürleri ya taklit etmek zorundayız veya kendimize gelip, hediyeleşmeyi ve gönül almayı hayat düsturu haline getirmeliyiz.

Comment

Working...
              X