fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kedi Kovucu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Kedi Kovucu

Evimin bahçesinde sebze yetiştirmeyi düşünüyorum. Bu yaz geç kaldım ve denemek için biraz soğan diktim. Bahçeme bir kedi musallat oldu sürekli soğanların üzerinde dolaşıp mahvediyor. İnternetten araştırdım kedileri kovan elektronik cihazlar varmış. Bu cihazlar kedileri rahatsız eden fakat insanları rahatsız etmeyen ultrasonik ses üreterek kedileri kaçırıyormuş. Böyle bir cihaz yapan veya kullanan varmı? Ben de bu tip bir cihaz yapmayı düşündüm.

Cevap: Kedi kovucu

Sn Morcali bu konuda internetten yabancı kaynaklar dahil araştırma yaptım. her hangi bir cihaz yok. Tek çözüm bahçeye köpek bağlamak gibi görünüyor. Size kolaylıklar

Comment

Ben bu işte kullanacağım malzemeleri aldım. Denemelerime başlıyorum. İnşaallah başarırsam bilgi veririm. Ultrasonik sesi deneyeceğim.

Comment

abi bir kedi de sen besle kedi kediyi sevmez

Comment

Cevap: Kedi Kovucu

Sayın Morcali;
          piyasada köpek kovucu elektronik cihazlar mevcut. Köpek ve kedi biribirlerine yakın türler. Köpek kovucu cihazı bir deneyin isterseniz. Ayrıca; frekansı ayarlanabilen cihazlar mevcut idi. Yedi senedir elektronik piyasasından uzağım. Son gelişmeler ne doğrultudadır bilmiyorum. Yapmakta olduğunuz çalışmalardan bizleri de haberdar ederseniz sevinirim.

Comment

Working...
          X