fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Toprak TV'nin Yayınları Durdu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Toprak TV'nin Yayınları Durdu

Sevgili arkadaşlarsizinde bildiğiniz gibi toprak tv yayınları durdu
    Durma sevebi kiralamış olanın uydun paralarnı ödeyememkten
    yaklaşık üç aydan beri maalesef kiraların ödenemesi imiş
    yaklaşık üç aylık 20 000 dolar para ödenemyince anlaşmalı kurum anlaşmayı fes ederk yayını durdu
    kendileri finasman şirket veya ortak bula bilirlerse tekrar yayına başlanabilir

Sevgili arkadaşlar bu bilgileri reklam veren bir şirketten öğrendim hakikatten çok üzüldüm

Hatırlarsanız bu konuda birçok yere yazı göndermiştim
    ben TOPRAK TV nin tekrar yanına girmesini rica ve şiddetle arzuluyorum
    inşallah bu konuya duyarlı olan bir büyüğmüz bu konuya el atar
    temennisiyle
    yanlız bir şeyi tekrar göndeme getirmek istiyorum
    Maalesef bu ülkede toprakla uğraşan insanlar yeterince deyer verilmediğini örneklerle yüzlere çarpa çarpa göndeme geliyor

Haala deve kuşu gibi kafasını kuma gömerek hayır sen yanlış düşünüyorsum bak nasıl tarıma para ayrılıyor şuaralara !!!??? a para yatırdık deyipta gözlere rastık çekenlere aşk olsun
    bizim elimizden hiçbirşey gelmiyor takdir İLHAYİ nin OLSUN

Cevap: TOPRAK TV NİN YAYNLARI DURDDU

Bende bizzat bir Toprak Tv ortaklarından Mehmet Beyle görüştüm sizin söylediğinizin akisine benim aldığım bilgi öyle değil. Yayınların kesilmesi yayını uyduya veren cihazdaki arızadan kaynaklanıyor, halen tarımla ilgili mekanlarda çekimlerini yapıyorlar ve hatta sanırım digitürkte ve kablo tv de yayınları var. Cihaz oldukça yüklü bir rakam olduğu için sanırım ekonomik olarak zorlanıyorlar ayrıca cihazın yurt dışından geliyor olması da işi oldukça zorlu hale getiriyor ve birde daha önceden aynı sorunu tekrar yaşadıklarını düşünürseniz gayet normaldir.

Gerçek şu ki bu ülkede yatırım yapmak oldukça zorlaştırıldı, büyük sermayelerin yatırım yapabileceği lanet tedbirler alınarak güya daha sistemli yapılar oluşturulmak isteniyor ancak beş ortakla bir Tv kanalı kuran insanların sermayalerini alt yapıda bitirmesi bu gayretli insanların bu şekilde basit nedenlerle tıkanmasına da neden olabiliyor maalesef.

Comment

Cevap: TOPRAK TV NİN YAYNLARI DURDDU

Tarımsal yayında para olsaydı acgözlu malum medya kaçtane tarım tv acardı.Tarım ölmüş ağlayanı yok.

Comment

Cevap: Toprak Tv'nin Yayınları Durdu

o bunu dedi bu şunu dediye gerek .diij türk veya d smart kimseyi bbasının hayrına tv sin uydusuna almaz.ilk yazan arkadaşınki mantıklı. şirketler reklam verirken torak tvye güveniyor ve seviyoruz diyor ama....................

Comment

Cevap: Toprak TV'nin Yayınları Durdu

sevgili arkadaşlar
          toprak tv ile ilgili bilinmeyen çok şey var bu konudada yetkli beylerden hiç ses seda çıkmıyo ben soruyorm habire yakında yayındayız diyorlar ama bana bunu 5 aydır söylüyorlar birde duyumlarımız iyice çoğaldı bu çekim yaptıkları firmalardan ciddi destek almalarına rağmen yayına geçmedikleri için bu firmalardan bazıları zor duruma düşmüşler yani ben gerçekten toprak tv nin biran önce yayına başlamasın canı gönülden istiyorum ama mehmet beyi bu konularda izleyicilerine ve reklam veren firmalara karşı daha samimi olmasını bekliyorum eğerki o firmalara karşı samimi olursa eminimki reklam veren firmalarda taşın altına elini koyacaklardır ama bunu yaparken şu tarihte açıyoruz bu olmadı işte şu tarihte açıyoruz yayını edebiyatından kurtulup gerçekleri paylaşırsa

Comment

nedense toprak tv yayına geçeceğine bir türlü inanmıyorum

hadi topraktv yayına geçinde utandırın beni!!!

Comment

inşallah yakında yayına başlarlar çünkü gerçekten tarım sektöünde böyle yayın yapan bir kanala çiftçimizin ihtiyacı var sevgili toprak tv yöneticileri lütfen artık bu süreci biran önce hızlandırıp yayına başlarsanız hepimizi çok mutlu edeceksiniz ve emin olun bunun karşılığını mutlaka alcaksınız saygılarımla

Comment

toprak tivi diye bir kanal varmıydı ben hiç görmedim

Comment

Toprak TV önümüzdeki hafta Çarşambadan sonra sonra yayında inşallah, şu an Radyo Televizyon Üst Kurulundaki dosyaları nedeniyle bekliyorlar.

Comment

dilerim siz haklı çıkarsınız selahattin bey çünkü inanın ben bu çarşambaları gerçekten çok duydum inşallah çarşambadan sonra yayına başlarlar hayırlısyla bende bu konuda perşembeye kadar bişey yazmıyacağım

Comment

gün aydın arkadaşlar ben ığdırdan ertuğrul bende toprak tv ne zaman acılacak merak ediyorum.Benim için önemli yeni elma bahcesi yaptım ve bu konuda pekte bilgili değilim acıkcası,bi yerde cok yardımcı oluyordu toprak tv.

Comment

arkadşım bizde bekliyoruz ama inan artık bilmiyoruz ama siteden takip ediyorum mehmet bey yeni bi konuşma yaptı anladığım kadarıyla sonuca bu sefer gerçekten çok yakın gibi sende siteden takip edebilirsin
                        saygılar

Comment

maalesef arkadaşlar çiftçinin dostu toprak tv bu gidişle hiçbirzama açılmayacak biraz karamsar toblo ama gidiş hat onu gösteriyor
                          Türk tarımınıilerlemesini birileri istemiyor birilerinin işine gelmiyor
                          bu bakımdan toprak tv gibi kanalların açılmasını yada ilerlemsine engel olmak için bir sürü broratik engeller çıkarılıyor
                          çifti maduriyetini en iyi şekilde basın ve yayın kuruluşlarında sesini dıyırabilir
                          örneğin Ayçiçek kğ fiyatı tarladfa 670 kr satılıyor ve yaklaşık üç sene önceki fiyatların altında ,,,,dönüm 1000 m kare lan 1 dönüm den ORTALAMA 160 KG AYÇİÇEK ALINIYOR
                          bu şartlarda para kazanıp ihtiyaçlarımı nasıl görürüm biri bana açıklasın
                          şimdi şu sonuç çıkyor çifti susturuluyor konuşturulmuyor zemin hazrlanmadan yok edilior
                          hollandanın yeniliklerini ,,syanın tekniğini,,arikanın rekoltesini bilmeden süt liman yaşamak varken ne diye bu ülkeleri görüp bizde neden olmasın fikri yayılısın TOPRAK TV AÇILMAAAAAAAZ

Comment

Az kaldı sadece malum bürokrasi ile uğraşıyorlar...

Comment

Toprak Tv Yayında arkadaşlar. Takipçilerine ve ülkemiz tarımına hayırlı uğurlu olsun.

Frekans:12130
                              Polarizasyon: Vertical (dikey)
                              Symbol Rate: 27500
                              Fec 5/6
                              Turksat 2a

Comment

Working...
                              X