fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bahçıvanlık kursu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bahçıvanlık kursu

merhabalar
    ben ist belediyesinin bahçıvanlık kurslarına katılmak istiyorum.
    bu konuda bilgisi olan var mı?

Cevap: bahçıvanlık kursu

Konseptini “Çim, Çiçek, Ağaç” üzerine oturtan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, daha yaşanabilir bir İstanbul oluşturmak amacıyla, çevre bilincine sahip, kent ve meslek standartlarına uygun Bahçıvanlar yetiştirmek için ilk bahar ve son baharda senede iki dönem sınırlı sayıda katılımlı bahçıvan kursu düzenliyor. Daha önce yoğun ilgi gören bu kurs kapsamında öncelikle kamu kurumlarının personelleri kursa tabi tutulacak ayrıca vatandaşların da başvuruları kabul edilecek.
    Dallarında uzman eğitmenler tarafından verilecek dersler hafta içi Pazartesi – Çarşamba – Cuma günleri teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecek. 8 Hafta süreli kurs programı sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerlere Bahçıvanlık Sertifikası verilecek.

Kursta Verilecek Dersler :
    - Bitki Koruma
    - Toprak
    - Ekoloji ve Çevre
    - Bitki Besleme ve Gübreleme
    - Peyzaj Bilgisi (Estetik)
    - Mevsimlik Çiçek ve Yer Örtücüler
    - Sulama
    - Alet ve Ekipman
    - İç ve Dış Mekân Bitkileri
    - Fidanlık ve Sera
    - Botanik
    - Dikim Teknikleri
    - Çim Ekimi ve Bakımı
    - Budama
    - Genel Kültür

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle "bahçıvan kursu" düzenlenmektedir. Bu konuda Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 0212 380 22 00 numaralı telefonundan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şefliği veya ibb iştiraki ağaç a.ş. genel müdürlüğü İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. linkindeki telefonları aranarak daha geniş bilgi alınabilir.

Kaynak :ibb.gov.tr

Comment

Cevap: bahçıvanlık kursu

tşk ederim akçabey

Comment

Working...
      X