merhaba arkadaşlar.zirai ilaç bayiliği yapmak istiyorum.bu işi yapabilmem için gerekli evraklarda var .ama beni düşündüren sermayesi .bü iş için nekar sermaye gerekir .yardımcı olursanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
zirai ilaç bayiligi
Collapse
X
-
Cevap: zirai ilaç bayiligi
İyi organize ederseniz firma kurulum malzemeleri ve büro malzemeleri ile bu işi organize edebilirsiniz. Eğer ürünleri satabileceğinizi düşünüyorsanız vadeli mal alıp sattıkça öderseniz sermayeye gerek kalmaz ancak kendinizi ilaç bayilerine ve ürün firmalarına tanıtmanız gereklidir.
-
SELAHATTİN BEY BENİ DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.FİRMA KURULUM MALZEMELERİ DERKEN NEYİ KASTETTİNİZ ANLAMADIM.BİRDE FİRMALAR NEKADARLİK BİR VADE TANIYORLAR ACABA.BİZİM BURALARDAKİ ZİRAİ İLAÇ BAYİİ ARKADAŞLARA SORARSAN BAYİLİK YAPILACAK BİR MESLEK DEĞİL DİYORLAR AMA HİÇ İŞİ BIRAKANIDA GÖRMEDİM.BU İŞİN KURULUMU İÇİN GEREKLİ SERMAYEYİ ONLARA SORDUĞUM ZAMAN DA EN AZ 100.150 BİNLİRANIN OLMASI GEREKTİĞİNDEN BAHSEDİYORLAR.
Comment
-
sevgili arkadaşım zirai ilaç bayiiliği için artık büyük meblalara gerek yok neden dersen,piyasadaki rekabetin güçlü olması nedeniyle ilaç firmaları,gübre,bitki besleme gurubu firmaları,6aylık 8 aylık kampanya fiyatlarıyla kapı açıyorlar ve çoğu da peşin fiyatına. Zirai ilaç bayii açacağın yer çok önemli,şöyle ki akdeniz ve egede açacaksan hiç düşünme!açma derim.. antalyanın , bir ilçesinde 98 bayii var...il genelini ve akdeniz bölge genelini sen düşün...iç anadolu ve karadeniz hakkında ne yazıkki bir bilgim yok.. ii çalışmalar
Comment
-
ben antalyada yaşıyorum burada ilaç bayiiliinde peşin para olmaz,sezon bitince çitfçi parasını veya 1-2 aylık çekini verir,peki sezon ne kadar sürer diyeceksiniz?ortalama 6 ayda paranın dönmesi gerekir kar %20 civarındadır..
Comment

Comment