fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KARDELEN HAKLI ÇIKTI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• KARDELEN HAKLI ÇIKTI

Ben Bu sitenin arıcılık Uzmansel danışmanıyım. Ehh! birazcıkda Zirai bilgimiz mevcut.Bu siteye üye olduğumdan beri,Sn Kardelen kardeşimizin Zeolit ile ilgili yazılarını okudum.Ne yalan söyleyeyim, ilk anlarda "Yahu bu pek bilinmeyen madeni bu adam niye methedip duruyor?,"diye içimden geçiriyordum. Ancak; yazılarını okudukca ne derece haklılık payı olduğunu gördüm.Bugün de ana sayfadaki https://gardensel.com/tr/ linkindeki Zeolit madeni ile ilgili yazıyı okuyunca adeta haklılığı perçinlenmiş oldu.Kendi,kendime kızdım.Bir işi araştırmadan,iyice tartmadan,kendimizce fikir yürütmenin ne kadar yanlış olduğunu bir kera daha gördük."HAKLI ÇIKTIN KARDELEN SAĞOL".Teşekkürler,sağlık ve afiyetler.Başarının devamını diliyorum.
  • Fidanligi.com

Cevap: KARDELEN HAKLI ÇIKTI

aBİSİ BEN BU MADENLE 5 yıldır uğraşıyorum ve her gün yeni özelliğini gördüm. Akvaryumda kullan yosun tutturmaz akvaryuma, Çime at çimde mantar ve yosun olmaz yıkanmasıktan sonra. Eğer yosun varsa at kendiliğinden nakavt. daha neler abi her gün yeni bir özelliğini görüyorum kafayı yiyecem. Şimdide arılarla ilgili bir denemeye başladım abi 2 seneye deneme tamamlanır. Oda güzel sonuç verirse mükemmel olur

Comment

Working...
    X