fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YILBASINIZ KUTLU OLSUN

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• YILBASINIZ KUTLU OLSUN

Herkezin yeni yilini kutlar tanridan yeni yilda basarilar dilerim.

Cevap: YILBASINIZ KUTLU OLSUN

Teşekkürler, sizinde yeni yılınız kutlu olsun. Umarım birlikte güzel bir yıl daha geçiririz.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Herkezin yeni yilini kutlar tanridan yeni yilda basarilar dilerim.
      Teşekkürler.Sizinde geriye kalan ömrünüzde Allah'tan, bedeninize sıhhat,rızkınıza bereket ve ömrünüze afiyet temenni ediyorum.

Bir danışma: Kutlamanın kutsal mefhumlarla alakalı olduğunu biliyorum.Yanlışmı biliyorum acaba.

Comment

domatesçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Teşekkürler.Sizinde geriye kalan ömrünüzde Allah'tan, bedeninize sıhhat,rızkınıza bereket ve ömrünüze afiyet temenni ediyorum.

Bir danışma: Kutlamanın kutsal mefhumlarla alakalı olduğunu biliyorum.Yanlışmı biliyorum acaba.
        Dini olarak hiç bir alakasi yoktur. Noel 24de yeni yil ise uyanis olarak kutlanir.(nevroz)

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Dini olarak hiç bir alakasi yoktur. Noel 24de yeni yil ise uyanis olarak kutlanir.(nevroz)

Anladım.
          O takdirde isteyenin,yılbaşını kutlamak yerine tebrik etmenin daha edebi ve ilmi olacağı kanaatindeyim.

Comment

Dün bitti, yarın için ise elimizde yaşamamız için bir senet yok. Bence isteyen kutlasın, isteyen tebrik etsin. Önemli olan tüm günlerimizin mutlu huzurlu bereketli barış içinde geçmesi. Bence bu iyi dilek ve dua temennisidir. Dua olarak kabul etmek en doğrusu... Ben öyle düşünüyorum.

Comment

sayın saraç size katılmamak mümkün değil önce fiili dua ardındanda kavli dua yapmalıyız işlerimiz ozamandaha iyi yürür.

Comment

Herkese hayırlı yeni yıllar

Comment

tüm insanliga yeni yılın huzur ve barış getirmesini temenni ederim

Comment

Değerli Kardeşlerim.Bu sitede daha önce yeni yıl ile ilgili görüşlerimi yazmıştım.Yukardaki bazı görüşlerle hemfikirim.Ammaaa;Yahuuu ALLAH aşkına söyleyinizz!! Hiç akıl karımıı;İçip,içip arabaya binip kaza yapmak,yada sokaklarda gösteri yapıp,silah çekmek,yada birilerini taciz etmek veya şahsınıza veya birilerine zarar vermek.Yılbaşı bence senenin normal bir günü.Başkaca bence bir manası yoookkk!!!.Akıllı insan düşünecek ahaa koskoca bir yıl daha gitdi,nerde hata yaptık? ne gibi yararlı işler yaptık? bütün bunların muhasebesi yapılacak.Riya için söylemiyorum,kendimden örenek vereyim.Yılbaşında normal hergünkü gibi yemeğimi yedim.Annam ve babamla evimiz altlı-üstlü vede onları ziyaret etdim.Hayır dualarını aldım vede evimde biraz oturduktan sonra abdesitmi alıp,biraz namaz kıldım vede rabbime niyaz edip bu yıl'ın milletimize,İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi için niyaz etdim vede her günkü gibi gebecik yatdım.Bizim dinimizde,örfümüzde,adetimizde,töremizde yılbaşı ve noel gibi adet yoktur.O kadar selam ve saygılar.

Comment

Working...
                    X