fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tarımsal bir site yaptık ama....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tarımsal bir site yaptık ama....

Merhaba. Gerek maddi, gerekse manevi olarak bir çok şeyler kazandığım bu sitenin sıkı takipçilerindenim onu belirteyim öncelikle ve hemen arkasından da sorayım, hiç inceleme fırsatınız oldumu bilmiyorum ama sizce tarımsektör.com nasıl? Bahcesel üyelerinin sağduyulu, kaliteli çalışmalarda zaman geçirmeyi seven ve aktif ziyaretçiler olduklarını düşünerek sitemiz hakkında olumlu veya olumsuz görüşlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

İnceleme adresi: http://www.tarimsektor.com

Cevap: Tarımsal bir site yaptık ama....

Sitenizi yaklaşık 15 gün önce İstanbul Tarım fuarında öğrendim.Bana göre içerik az ve çok reklam var .Bilgi paylaşım portalından ziyade ticari bir site gibi görünüyor ama daha işin başındasınız.Bence tarım sitesi ne kadar çok olursa o kadar kalite artar.Başarılar diliyorum.

Veteriner Hekim Ahmet ŞİMŞEK

Comment

Mehmet bey hoş geldiniz siteniz hayırlı olsun bende yaklaşık siteniz kuruldu kurulalı takip ediyorum ve takdir ediyorum.İyi ve hızlı ilerliyorsunuz başarılar diliyorum.

Comment

sn. mehmet unuvar,

kısa zaman diliminde gercekten büyük mesafeler kat etmiş bir site ancak sitenizin vizyon ve misyonunu tam olarak anlamadım. tarım bilği ve haber sitesimi ? yoksa tarımsal sektör firma ve işlemlerindeki teknolojileri üretici vetüketicilere ulaştıran site mi ? yoksa tarımsal ürün pazarlama sitesimi ? yada karma sitemi ? bu konuda bilğilendirirseniz ve tanıtırsanız mutlu olacagız kolaylıklar dilerim

Comment

Bu site tarım makinaları sitesimi.Çiçek hiç yok gibi.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Mehmet bey hoş geldiniz siteniz hayırlı olsun bende yaklaşık siteniz kuruldu kurulalı takip ediyorum ve takdir ediyorum.İyi ve hızlı ilerliyorsunuz başarılar diliyorum.

Çok teşekkür ederim, sağolun.

Comment

seza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bu site tarım makinaları sitesimi.Çiçek hiç yok gibi.

Site tarımsal ekipman ve bilgilerin yer aldığı bir çalışma ama çiçekcilik ile ilgili hiç haberimiz yok haklısınız, bunu çözelim en kısa zamanda.

Comment

akcabey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn. mehmet unuvar,

kısa zaman diliminde gercekten büyük mesafeler kat etmiş bir site ancak sitenizin vizyon ve misyonunu tam olarak anlamadım. tarım bilği ve haber sitesimi ? yoksa tarımsal sektör firma ve işlemlerindeki teknolojileri üretici vetüketicilere ulaştıran site mi ? yoksa tarımsal ürün pazarlama sitesimi ? yada karma sitemi ? bu konuda bilğilendirirseniz ve tanıtırsanız mutlu olacagız kolaylıklar dilerim
                Merhaba. İlk zamanlar sadece hobi olarak güncel tarımsal haberleri ve tarım makinelerini tanıtan bir site olarak düşünmüştük ama daha sonradan gelen talepler doğrultusunda içeriğini genişlettik. Tarımsektör.com şu an itibarı ile ekipman teknolojisini yurt içinde yılda 12 tarım fuarında ve yaklaşık 1000 köyde çiftçiye tanıtmayı amaçlayan (ki bu projenin başlangıcını İstanbul'da Avrasya tarım fuarında yaptık) ama bunun yanısıra tarıma gönül verenlerin de merak ettikleri konularda aradıkları doneleri bulmalarını sağlamaya çalışan bir site. Tarla bitkileri, Meyve yetiştirme, Sebze yetiştirme vs. menüler o yüzden var.

Comment

pedigri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sitenizi yaklaşık 15 gün önce İstanbul Tarım fuarında öğrendim.Bana göre içerik az ve çok reklam var .Bilgi paylaşım portalından ziyade ticari bir site gibi görünüyor ama daha işin başındasınız.Bence tarım sitesi ne kadar çok olursa o kadar kalite artar.Başarılar diliyorum.

Veteriner Hekim Ahmet ŞİMŞEK

Teşekkür ederim. Reklam konusunda elimizden geldiği kadar pinti davranmaya çalışıyoruz ancak, tarımsektör.com sadece bir haber sitesi olmanın ötesinde tarım makinesi imalatcılarını ve onların ürünlerini tarım fuarlarında ve köylerde düzenlediği seminerlerde tanıtan bir site. Bu yüzden de sponsorlara ihtiyacımız oluyor. Reklam panelleri o yüzden var.

Comment

ok. tamam ancak sitenizin tasarımını gözden geçirmenizi tavsiye ederim selamlar

Comment

Sitenin hızı mükemmel,
                      en üstteki reklam bannerı teke indirilebilir
                      anadolu web kule bannerı kaldırılabilir,
                      reklamlar; sitenizin konusu ile örtüşüyor, fakat pedigri'nin de dediği gibi reklamlar oldukça fazla görüntü hoşnutsuzluğu oluşturuyor(Ana sayfadaki reklam dizimi, sadece haber içeriklerinin içerisine alınabilir)

Anasayfadaki reklamların yerine tam ortadaki kutucuklar aynı boyutuyla konabilir. Artan yere en soldaki haber kutuları 2 şerli vaziyette sıralanıp, dikey olarak her birkaç bölümden sonra bu reklamlar yatay olarak ince uzun bir şekilde yerleştirilebilir. (En sağdaki ana dolu web reklamı kaldırılırsa sanırım sığacaktır.)
                      ana sayfada bitki sözlüğü(resimli olan) kutusunda bitki isimlerine teker teker link verilebilir.

Namaz vakitleri daha üst kısımlara yerleştirilebilir.
                      Sayaç en altlara konabilir ve böyle profesyonel bir siteye daha kaliteli sayaçlar yerleştirilebilir.

Aleksa daki oranınız Türkiye sıralamasında 35 binlerde, bu güzel bir sıra ki içerik zenginleştirildikçe daha da yükseleceksiniz.

Site ekle bölümünü güzel düşünmüşsünüz.
                      Benden şimdilik bu kadar.

Siteniz hayırlı olsun..

Comment

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sitenin hızı mükemmel,
                        en üstteki reklam bannerı teke indirilebilir
                        anadolu web kule bannerı kaldırılabilir,
                        reklamlar; sitenizin konusu ile örtüşüyor, fakat pedigri'nin de dediği gibi reklamlar oldukça fazla görüntü hoşnutsuzluğu oluşturuyor(Ana sayfadaki reklam dizimi, sadece haber içeriklerinin içerisine alınabilir)

Anasayfadaki reklamların yerine tam ortadaki kutucuklar aynı boyutuyla konabilir. Artan yere en soldaki haber kutuları 2 şerli vaziyette sıralanıp, dikey olarak her birkaç bölümden sonra bu reklamlar yatay olarak ince uzun bir şekilde yerleştirilebilir. (En sağdaki ana dolu web reklamı kaldırılırsa sanırım sığacaktır.)
                        ana sayfada bitki sözlüğü(resimli olan) kutusunda bitki isimlerine teker teker link verilebilir.

Namaz vakitleri daha üst kısımlara yerleştirilebilir.
                        Sayaç en altlara konabilir ve böyle profesyonel bir siteye daha kaliteli sayaçlar yerleştirilebilir.

Aleksa daki oranınız Türkiye sıralamasında 35 binlerde, bu güzel bir sıra ki içerik zenginleştirildikçe daha da yükseleceksiniz.

Site ekle bölümünü güzel düşünmüşsünüz.
                        Benden şimdilik bu kadar.

Siteniz hayırlı olsun..

Merhaba. Sanırım aynı şehrin havasını soluyoruz, bu güzel. Güzel olan bir başka şey de tespitleriniz. Reklam panelleri, anadoluweb ve namaz vakitleri paneli konusunda haklısınız.Anadoluweb ile anlaşmamız 1 yıllıkdı ve 28 şubatta bitiyor. Namaz vakitleri birazdan yukarıya doğru çıkacaktır, sayacı koyalı 3 gün oldu, deneme amaçlı yerleştirmiştik, daha hoş bir tasarım çin kod yazılıyor, onuda en alta indiriyoruz. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Comment

ben sizin siteye hiç girmedim bile aslında ben netten araştırma yapıyorum bilgi edinmek için ama sizin site hiç karşıma çıkmadı demekki faydalı bi site deyil olsa gerek ama bahçesel öylemi her bilgi var mesela googleye bişi yaz tarım üzerine ençok bilgi bahçe selde çıkıyo buda bu sitenin daha faydalı olduğunu kanıtlıyo zaten bu sitenin amacı reklamlardan paraları götürmek deil yardımcı olmak ama anladığıma göre sizin site reklam manyağı gibi bişi olsa gerek öle diyola ha bu sizin kararınız bizi ilgilendirmez ama yinede bende karışmış olmayım beni ilgilendirmez ama yanlış anlama bak soruyu soran sensin eleştiriyede açık olman lazım bak özelime bişi yazma buraya yaz

Comment

Merhaba sayın Eşkiya...

Sitemizde toplam 12 reklam ve şu an itibarı ile 3117 adet haber var. Orantılama yapmayı biliyorsanız reklam değil haber manyağı olduğumuzu göreceksiniz. Ayrıca bir bahcesel.com kullanıcısı olarak çok takdir ettiğim bu site ile kıyaslanmak hiç istemediğim birşey çünkü bahcesel bizim için rakip değil örnek sitedir...İlginizden dolayı teşekkür ederim.

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben sizin siteye hiç girmedim bile aslında ben netten araştırma yapıyorum bilgi edinmek için ama sizin site hiç karşıma çıkmadı demekki faydalı bi site deyil olsa gerek ama bahçesel öylemi her bilgi var mesela googleye bişi yaz tarım üzerine ençok bilgi bahçe selde çıkıyo buda bu sitenin daha faydalı olduğunu kanıtlıyo zaten bu sitenin amacı reklamlardan paraları götürmek deil yardımcı olmak ama anladığıma göre sizin site reklam manyağı gibi bişi olsa gerek öle diyola ha bu sizin kararınız bizi ilgilendirmez ama yinede bende karışmış olmayım beni ilgilendirmez ama yanlış anlama bak soruyu soran sensin eleştiriyede açık olman lazım bak özelime bişi yazma buraya yaz

Comment

kardeş kızgınlık gibi bişi hissettim gibi sanki ama bende isterimki tarım konusunda daha çok site olsun ki farklı farklı bişiler öğrenelim tarım konusunda biz çok gerideyiz türkiye oarak ama sizin ve böyle sitelerin sayesinde bişiler öğreniyoruz ve bu sadece banim deyil türkiyeninde yararına bişi aslında yaptığınız iş çok kutsal bi iş buna emin olun diyorum başka bişi demiyorum ha sizin siteye hiç girmesim ama girip cevabımı öle vereyim daha mantıklı olur ama emin olun yaptığınız iş süper ve faydalı bi iş saygılar

Comment

Working...
                              X