fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAHCESEL KULLANIMI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• BAHCESEL KULLANIMI

Efendim,ben bu sitenin üyesiyim,ehhh..azbuçuk arıcılık bilgimiz nedeniyle,site yöneticileri bizi danışman olmaya layık gördüler.Bir söz vardır ya"Herkesin yoğurt yeyişi farklıdır" hesabı;Benimde bahceseli kullanma da kendimce usulüm vardır.Eksik ve de yanlışlarımın düzeltilmesini yada söylenmesini dostlarımızdan rica ediyorum.Şimdi Öncelikle ana sayfadaki yazıları mutlaka okumak gerekir vede okurum.Yorumu mu yada teşekkürümü yazarım.Köşe yazılarının müdavimiyim vede mutlaka yorum yazarım.Yahuu. Bakıyom bir köşe yazısı yada haber epeyce okunmuş,amma;bir ALLAH'ın kulu yorum yazmamış.Hadi bırakınız yorumu bi teşekkür bile yokkk.Bu tür nezaketler insana haz verir vede azmini artırır,teşvik eder.Beyefendilik,nezaket bir erdemdir vede kişilik olgunluğudur.Daha sonra her sabah mutlaka ChatBox'da tüm kardeşlerimize selamımı iletirim.Daha sonra forumsel'i dolaşırım vede daha önce yazdığım yazılara gelen cevapları incelerim;uygun görmem halinde bildiğim konularda cevap yada yorum yazarım.Daha sonra Uzmansel'de tarafıma soru gelmişse cevaplarım yada bildiğim konuları cevaplarım.Mümkünse ilgili vede ilgisiz konuları okur,yorum yazarım.Eğer yorum yazmazsam mutlaka teşekkür butonuna basarım.İlanseldeki ürünleri mutlaka kontrol ederim.Photoseldeki resimlerede bakmayı severim.Diğer bahcesel servislerinide vaktim buldukca ziyaret ederim.Bu konudaki yorumları site yöneticileriyle görüşeceğim sağlık ve esenlik dileğimle.
  • Fidanligi.com

Cevap: BAHCESEL KULLANIMI

Vallahi prensip sahibisin hemşerim. Prensip sahibi olup hayatını belli programa koyan kişinin başarmamamsı diye bir şey yok. Azminden ve gayretinden dolayı kutluyorum. Benden beş üzerinden beş yıldız.

Comment

Hocam ilk önce teşekürü borç bilirim.
      Sonrada ben aynı şey düşünmüştüm, ama sonra buranın bir bilgi sitesi olduğunu, genellikle bilgileri alıp ayrıldıklarını ve burada yazanlar çok yoğun insanları olduğundan bahsettiler, bu yüzden cevapların uzun zamanda dönüldüğünü söylediler.

Comment

Tabiatçı abi Bahcesel' de o kadar çok yazı var ki, hangi birini okuyup da vakit bulup yorum yazacaksın. Bir de bu yönüyle bakmak gerek..

Saygılar abicim..

Comment

Değerli arkadaşlar,
          Foruma yeni girdim. Genel tüm üyelere herhangi bir soru yöneltmek, bilgi istemek veya konular hakkında yazmak için mesaj bölümüne (genel olarak) nasıl girebilirim. Şuan bu mesajı rasgele yazıyorum,kime ulaşacağınıda bilmiyorum. Bilgilendirmeniz halinde mutlu olurum. Selamlar
          İlkeoğlu

Comment

Mermaba ilkeoğlu. Öncelikle hoşgeldiniz. Dilerim aradığınızı bulursunuz. Forumsel bölümündeki uygun başlığı bulup soru sorabilirsiniz. Biraz gezinti yapmak size çok tecrübe sağlayacaktır. Kolay gelsin

Comment

Working...
            X