Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAHCESEL KULLANIMI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• BAHCESEL KULLANIMI

Efendim,ben bu sitenin üyesiyim,ehhh..azbuçuk arýcýlýk bilgimiz nedeniyle,site yöneticileri bizi danýþman olmaya layýk gördüler.Bir söz vardýr ya"Herkesin yoðurt yeyiþi farklýdýr" hesabý;Benimde bahceseli kullanma da kendimce usulüm vardýr.Eksik ve de yanlýþlarýmýn düzeltilmesini yada söylenmesini dostlarýmýzdan rica ediyorum.Þimdi Öncelikle ana sayfadaki yazýlarý mutlaka okumak gerekir vede okurum.Yorumu mu yada teþekkürümü yazarým.Köþe yazýlarýnýn müdavimiyim vede mutlaka yorum yazarým.Yahuu. Bakýyom bir köþe yazýsý yada haber epeyce okunmuþ,amma;bir ALLAH'ýn kulu yorum yazmamýþ.Hadi býrakýnýz yorumu bi teþekkür bile yokkk.Bu tür nezaketler insana haz verir vede azmini artýrýr,teþvik eder.Beyefendilik,nezaket bir erdemdir vede kiþilik olgunluðudur.Daha sonra her sabah mutlaka ChatBox'da tüm kardeþlerimize selamýmý iletirim.Daha sonra forumsel'i dolaþýrým vede daha önce yazdýðým yazýlara gelen cevaplarý incelerim;uygun görmem halinde bildiðim konularda cevap yada yorum yazarým.Daha sonra Uzmansel'de tarafýma soru gelmiþse cevaplarým yada bildiðim konularý cevaplarým.Mümkünse ilgili vede ilgisiz konularý okur,yorum yazarým.Eðer yorum yazmazsam mutlaka teþekkür butonuna basarým.Ýlanseldeki ürünleri mutlaka kontrol ederim.Photoseldeki resimlerede bakmayý severim.Diðer bahcesel servislerinide vaktim buldukca ziyaret ederim.Bu konudaki yorumlarý site yöneticileriyle görüþeceðim saðlýk ve esenlik dileðimle.
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: BAHCESEL KULLANIMI

Vallahi prensip sahibisin hemþerim. Prensip sahibi olup hayatýný belli programa koyan kiþinin baþarmamamsý diye bir þey yok. Azminden ve gayretinden dolayý kutluyorum. Benden beþ üzerinden beþ yýldýz.

Comment

Hocam ilk önce teþekürü borç bilirim.
      Sonrada ben ayný þey düþünmüþtüm, ama sonra buranýn bir bilgi sitesi olduðunu, genellikle bilgileri alýp ayrýldýklarýný ve burada yazanlar çok yoðun insanlarý olduðundan bahsettiler, bu yüzden cevaplarýn uzun zamanda dönüldüðünü söylediler.

Comment

Tabiatçý abi Bahcesel' de o kadar çok yazý var ki, hangi birini okuyup da vakit bulup yorum yazacaksýn. Bir de bu yönüyle bakmak gerek..

Saygýlar abicim..

Comment

Deðerli arkadaþlar,
          Foruma yeni girdim. Genel tüm üyelere herhangi bir soru yöneltmek, bilgi istemek veya konular hakkýnda yazmak için mesaj bölümüne (genel olarak) nasýl girebilirim. Þuan bu mesajý rasgele yazýyorum,kime ulaþacaðýnýda bilmiyorum. Bilgilendirmeniz halinde mutlu olurum. Selamlar
          Ýlkeoðlu

Comment

Mermaba ilkeoðlu. Öncelikle hoþgeldiniz. Dilerim aradýðýnýzý bulursunuz. Forumsel bölümündeki uygun baþlýðý bulup soru sorabilirsiniz. Biraz gezinti yapmak size çok tecrübe saðlayacaktýr. Kolay gelsin

Comment

Working...
            X