fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutlu Yıllar Üveyik Kuşu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Mutlu Yıllar Üveyik Kuşu

Üyelerimizden Sayın Üveyik Kuşu'nun doğum gününü kutlarım. Allah kalan hayatında sürekli hayırlı ameller işlemesini nasib eylesin.
  • Fidanligi.com

Cevap: Mutlu Yıllar Üveyik Kuşu

Teşekür ederim
    çok mutlu oldum

Comment

Sn Biomer bizden erken davrandı,Üveyik Kuşuna hayat boyu mutlu yıllar dileğimle...

Comment

Çok teşekür ederim Sayın Tabiyatçı abi
        sizi tanıdığıma mutluyum

Comment

Ya ustad sen ne ettin bugunmu dogdun?Iyi ama neden? Nice yillara gok tanri gelcege guvenle çocuklarini iyi bir egitimle ,esinle bir yastikla kocatsin . Dur birazda beddua edem gok tanri senin geri kalan yasamini bol çiçekli bahçelerde surdurmeni saglasinda her gun çapalama yapasin çiçeklerine her gun su tasiyasin.Kaktusler kocaman olsun bolca çiçek versinde içinde dolasirken dikkenlerinden kaçasin emi.

NICE YILLARA USTAD

Comment

İBOCAN..ne güzel Beddua etmişsin.Rahmetli Kayınbabam da kız çocuklarını çok severdi ve"Gel bakim Yanıma Gelinler Olasıca" diye beddua ederdi.Bizim İnsanımızın güzelliği burada,Güzel insanlara,Güzel günler diliyorum.

Comment

çok teşekür ederim üstad yaa güzel dilekleriniz için
              inşallah o bahçenin içine de istediğim restoranı da açabilirim

Comment

Ustad inanirmisin ben kadere inanmam kader insanin elindedir.Ben çocuklugumdan beri hayallerimin pesinden kosarim ve hayallerim bir nevi ideolojiye donustu kafamda.Hayallerimin bir çogunu mucadele vererek basardim va basarmakta zorundaydim.Bunun nedeni açikti çunku ben o sekilde mutlu olacagimi biliyordum ve bunun içinde basari sartti.Hedefler için bazen aile bireylerini bile bir nevi bsamak olark kullandim ve tabiki obnlarda buna izin verdiler rahatlikla hedefime ulasayimdiye.Bugun hala hedeflerim var ve onlara dogru ilerlemekteyim.Dusunmek isin yarisini bitirmek demektir ve eyleme geçildiginde isin diger yarisi bitirildiginde ortaya hedefinin ne kadar dogru oldugu çikar.Ancak bunu istemek zorundasin .Istemedigin bir islemi sirf komsulara gosteris yada egoist duygulari tatmin ise zaten basardigin hedeften uzaklasirsin ve hedefinden assagiya dogru çokuntu yasarsin .Kadere ve alin yazisina inanma hedeflerinde .Inanman gerek sadece hedefinin varligi ve o varliga seni gorurecek olanda yine sensin bunu unutmamalisin .Eger bunu unutursan restorant açma isteginde gercekci degildir.Biliyorumki o restoranti istiyorsun ve bunun için mucadele vermeyede hazirsin .Iste burada sana var olabilecek dilegim su olur .
                Gok tanri musterilerden seni biktirsinda az oturam dinlenem diye tanriya dua edesin.

Comment

Ben mücadelesiz hiç birşey elde edemedim. O şanssızlardan değilim. Hiç birşey önüme hazır sunulmadı. en ufak bişey için yıllarca sabretmem gerekti. bir ehliyet için bile.. daha yeni aldım mesela ve en çok istediğim şeylerdendi araba kullanabilmek. Bir restoran istedim hep kır restoranı küçüklüğümden beri hayalim. Eski tarz. Eski kültür Bulgaristan türklerin kültürü yer sofraları, gelen misafirleri kızlar ellerinde ibrik ve leğenle karşılayıp peşkirle sildikten sonra, otururunca yemeklerini toprak kaplarda yiyenler, yemekten sonra kahve gözlerinin önünde korda pişecek, kulpsuz bardaklar vardı eskiden , yanında lokumla ikram edilecek, sonra sohbet, muhabbet, nargile falan satranç oyunları öle işte

Comment

Ya ustad sen ettin yine yaw bu iste terslik varKizlarin genclik hayalleri beyaz gelinlik beyaz bir at ustunde cengaver ve kucuk bahceli pembe panjurlu deniz kiyisinda tek penceresi denizi goren ev. Sen kalkmisin ticaret hayal ediyon .OOOO olmadi simdi ama ticaret buyunce hayal edilir .Desene kucukken aklima koydum birkere restorant sevdasini diye Bir sey degil eniste vurecek beni .Bir suru masraf acildi adamcagizada yaw bitkisi cicegi çim ekimi birde restoranti duyarsa vallah gelir vurur beni

Comment

pembe panjurlu ev aldılar da ben hayır mı dedim beyaaa

Comment

Working...
                      X