fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uygun başlık bulamadım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• uygun başlık bulamadım

içinizde hiç farm ville oynuyan varmı varsa adres vere bilirmi ekliyeyim hani çiftçilikle alakalı bi oyunya hemde güzel varmı acaba?>???8)
  • Fidanligi.com

Cevap: uygun başlık bulamadım

Facee bookta olmasi lazim .Ya aslinda facee book a benzer bir akvaryum oyunu olmazmi sitede .Ne bilim bir oda ve içerisine iç mekan sus bitkileri .Duzenlemeye gorede puan verme.Yada bahçe ve duzenleme buna karsilikta puan verme.Ilginc bir paylasim olurdu aslinda ve bu sekilde çok farkli peyzaj duzenlemeleride çikabilirdi.Biraz daha genis tutarsak dikilecek bitkilerin onemi mesela bahcenin toprak pehasi otomatik olarak site versin ve insanlar konumuna gore bahcenin dikim yapsin .Ph uygunlugu bati kosesi dogu kosesi secimi golge alani secimi gibi.

Comment

abi o bizi aşar o oyunlar baya pahalıdır

Comment

Ben fazla beğenmedim. Ancak Facebookta oynayan arkadaşlarım var sürekli çağırıyorlar. Bende merak ediyorum. Acaba ne buluyorlar orada Gerçek bahçe ile uğraşanların fazla ilgi göstereceğini sanmıyorum. Belki de yanılıyorum. Gerçekten Farmville oynayan var mı?

Comment

bence gayet güzel ve başarılı yanlış bilmiyosam en son duyduğum 15 milyon insanın oynadığıydı ama şu an bilemem ama kötü yanıda yok zaten hem vakit geçirmek için hem arkadaşlık için kurulmuş bişi ama farklı bi oyun ama en azından bişileri başa rma k için emek vermemiz gerektiğini öğretiyo artı sanal çiftlik kuruyosun hayalini yapıyosun mesela ben en son 46 leveldim baya hayvanım ve ağacım oldu şimdide gül ektim tarlaya

eklemek istiyen varsa

[email protected]

dan bula bilir

Comment

BU İŞİN UZMANI BİZİM KARDELEN YARİN GELİYOR ONA SORUN

Comment

KARDELEN ABİ OYNUYO OLABİLİR AMA KESİN O EZİKTİR:

Comment

Facebook'ta Famville bayağı bir moda oldu. Büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor. Ben bir ara çilek dikmiştim İlgilenemediğim için çilekler çürümüş..

Aslında sitede bunun gibi birşeyler olsa üyelerin birbirini daha iyi tanıma fırsatı olur.

Bir sohbet sitesi daha var. Burda genelde çocuklar ve gençler takılıyor. Site odalarında havuzlu bahçe, çay bahçesi, plaj gibi sohbet odaları ve okey, tavla oynama şansı var. Buna benzer sohbet odası burda olsa, acaba iyimi olur yoksa kötümü olur yorumları size bırakıyorum.. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz..

http://www.chatcity.cc

Comment

eyer sohbet odası olursa site amacından sapar ozaman bildiğime göre burdaki herkez evli o zamanda ayıp olur yuvalar yıkılır zaten çoğu kişinin yaşıda 40 üzeri o zamanda kırkından sonra azanı teneşir paklar olur hadi delimisin abi yerdoğan ve benim yaşımız genç ama delimisin abide alkol varmış kesin çet met falanda vardır

Comment

Orasini karistirma .Ama sitede bir satranca hayir demem digerleri mesleki uzeri oyun olursa neden olmasin ?Chata gelince yaramazlik yapacak olan ozel mesaj yolu ilede yapar.Yas kirka gelince 40 yas genc ya yasli degilki tam yasinda ama dikkat etmek gerek bunun ihtiyarligida var.

Comment

satrançı ben bilmiyom pişti falan olsa?

Comment

Working...
                      X