ölmeden önce kabrinin üzerine dikilecek bitkiden ziyade, ölmeden önce mezar yerini alacaksın sonra deve dikenini dikeceksin, oturup düşüneceksin, burda şimdi ben yatmış olsaydım diye
Biz deve dikenini niye istiyok saniyon ? Selehattin abi ile bolca isinirik orada.Bak selehattin abi ayri komuyom digerlerinde .Valla olmaz sende gelecen bizimle .Ubeyde abi sen tabiatci abi eskiya kurarik orda bir cilingir sofrasi.Bu arada namaz dualari geldide .Yahu arapça gibi ben ne anlarim arapcadan be yaw.
Bak ustad bir ihtiyar tanirim hemide çok iyi .Simdi hayatta degil vefat etti.Yasamini kosede sikisip kalmis yetimlere harcardi.Sayisini bilmem kaç sefer hacca gitti ucretsiz .Onun bir sozu vardir yetimlerine .Herseyin zamani vardir ve o zaman geldiginde seytan dahi seni kandiramaz.Allahtan korkmak yerine onu sev ogul derdi .Allah korkulacak varlikmidirki korkacan .Sen musluman evladisin ve bu senin sansin.Bir gun gelir kalbin açilir ama zamanini bekle derdi.
Bu ihtiyar elindeki bastonuyla kaç sefer çarsaflilarin kafasina vurmak içinde hamle yapmistir.Bunlar islam dusmanidir diyerek.O goruyordu gençlerin nasil islamdan uzaklastigini .
Selehattin abi ha burayamisun? Cehennemi duydun ses etmiyon dimi ? OOO bu is pazara kadarmis yaw.Soz deve dikenini az tasiyacam
Neyse psikologa bir gorunmem gerek zirvalamaya basladim yine .Aman ya hep ciddiyet beni bozar .Abi kardeslik varken .Ne isim olur resmiyetle ,ben anadolu çocuguyum.O kadar.
Allahtan elbette korkacaksın emirlerini yerine getireceksin. Öbür dünyaya ne zaman gideceğimiz belli değil, kalp şuurumuzun açılmasını da beklersek geç kalabiliriz.
Benim için allah sevginin gucudur.Insan sevdiginden korkmaz.Sevdiginden korkan gercekten sevmiyordur.Korkusundan seviyormus gibi yapiyordur.Seven insan korkmaz.Allah yucegimizdeki bir gul tanesi olmalidir.Allah yeri geldiginde bir karkaganin agzindaki ceviz ve teri geldigindeki kabirdeki bir akrep.Hepsi onun eseridir ve onun eserini sevmeyen onuda sevemez.Allah bir gok tanridir bizi gozetleyen.Allah toprak anadir bizi var eden .Allah deniz deryadir bize nimetler veren .Korkmak niye o zaman ? Korkma ondan ve sev onu.Sevdigin inandigin için inandigin sekilde ilerle ,korkudan degil.Ne diyecen rabbine dirildigin zaman? Korktum senden ve yaptim emirlerinimi.Ben bunu diyemem rabbime .Inandim ve sevdim .Inandigim sekilde yasadim ve huzuruna geldim.
Tabi elde var sifir sonucta odun tasimaya devam cehenneme.
korku yaptığın veya yapacağın günahlar için, bunu içinde hissedeceksin ve o hataya düşmemeye gayret sarfedeceksin, yoksa Allahımızı bizi yaradanı her şeyden çok severiz.
Lenin olunce henemme gider.
Cehennemdeki insanlarin arasinda baslar orgutlenmeye ve derki oradakiler rahat yasiyor .
Cehennemde baslar isyan allaha .
Melekler kosarak allaha gider ve derlerki allahim,allahim cehennemde isyan cikti lenin hepsini orgutledi.
Allah emir verir atin cennete.
Baslar cennettte orgutlenmeye.
Ananiz babaniz cehennemde yaniyor siz burada uyuyyorsunuz diye.
Baslarmi bir isyanda cennette.
Allah sorar ne istiyorsun diye.
Leninde derki seni sevenleri ayri ,senden korkanlari ayri yargila.
delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Bak ustad devrimcilerde bir fikra vardir.
Lenin olunce henemme gider.
Cehennemdeki insanlarin arasinda baslar orgutlenmeye ve derki oradakiler rahat yasiyor .
Cehennemde baslar isyan allaha .
Melekler kosarak allaha gider ve derlerki allahim,allahim cehennemde isyan cikti lenin hepsini orgutledi.
Allah emir verir atin cennete.
Baslar cennettte orgutlenmeye.
Ananiz babaniz cehennemde yaniyor siz burada uyuyyorsunuz diye.
Baslarmi bir isyanda cennette.
Allah sorar ne istiyorsun diye.
Leninde derki seni sevenleri ayri ,senden korkanlari ayri yargila.
Comment