Fransa cumhur baskani ve malesef degerli cumhur baskanim sarkozy gecen yerel bakanlik seçimlerinde yikildi. Seçimi kazanan sosyalistler oldu ve fasizim yikildi.Sonuçta kaybetmeye baslayan sayin cumhur baskanim (seçimlerden defolsun nah cumhur baskanim)Islam dunysinin seçkin ve iradeyetli islmami kendince ysamaya baslayan kesimlere saldirmaya basladi.Ozellikle son hazirlanan yasa taslagi maalesef geçti ve çarsaf ortadan kalkiyor.Bu aslinda sarkozinin zaferi degil sabalak neo nazi olan le pen denilen kisin zaferidir.Yillarca muslumanlara karsi acik savas yuruten le pen cezayir katlimaininda bir askeri uniformasini tasiyan kisisiydi.Cezayir soykirimindan sonraki gorevi ise muslumanlara yonelik tirsitma ve korkutma islemlerini yerine getirmek oldugu açiktir.Ozellikle detekleyinlerinin basinda burjuva kesimi ,polis sefleri,jandarma sefleri, gibi bir çok saygin kisiyi kapsar.Bizim cumhuru reisimiz olan sarkozy (seçimleri kaybetsin nah benim cumhuri reisim olur)9okmekte olan kalelerini bu sekilde kurtarmak ve muslumanlara saldirarak fransadaki ozellikle kirda yasayan kesime su mesaji vermektedir.Burasi fransa ve hiristiyan ulkesi.Benim kaybederseniz muslumanlar çogalir mesajini vermisitr.Gerçekci olmak gerekirse bu mesaji rahatcada vermektedir çunku ,bu mesaji alan kirdaki kesim muslumanlarlan içi içe yasamamaktadir yada islamin ne oldugunu anlamamaktadir.
Benim siyasi gorusume gelince evet ben sosyalistim ve burada o sekilde kalacagim.Cumhuru reisime gelince o her zaman MUSTAFA KEMAL ATATUK olacaktir.
Benim siyasi gorusume gelince evet ben sosyalistim ve burada o sekilde kalacagim.Cumhuru reisime gelince o her zaman MUSTAFA KEMAL ATATUK olacaktir.