fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

Sebasteli biraz şakacıdır öyle yazdığına bakmayın siz

Comment

selam diyeceğim ama kimseler kalmamış ki
      ne olacak bütün gün foruma giremiyorum ki sadece mailler geliyor konulara cevap yazıldıkça onları okuyorum
      yok mu bu işin bir çözümü yaaa

Comment

hafizee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yok asla ayırım yapmıyorum ben yalnızca merak ettim her seferinde söylüyorum yalnız erkeklere aitse girmem ayıp olur gibime geldi hiç öyle şey olurmu bizler hepimiz din kardeşiyiz öyle düşünmenize inan üzüldüm

Alıntı:
        sebasteli´isimli üyeden Alıntı
        hafize abla sende çok bay bayan ayrımı yapıyosun allahın selamı sadece hanımlaramı zaten sen bu yazıyı yanlı bölüme yazmışsın senin bölüm burda https://gardensel.com/tr/

Yok asla ayırım yapmıyorum ben yalnızca merak ettim her seferinde söylüyorum yalnız erkeklere aitse girmem ayıp olur gibime geldi hiç öyle şey olurmu bizler hepimiz din kardeşiyiz öyle düşünmenize inan üzüldüm

abla şaka idi neden üzüldünki sende alışırsın bana benim kazık eşek şakalarına ama kötü niyetle demedim komik bir cevap yazarsın diye bekliyordum oysa seni üzmüşüm şimdi asıl ben üzüldüm

Comment

selam yok mu selamsız

Comment

sebasteli, sen neden bekliyorsun ki köyün hakkında bilgi yazmamı? memleketini en iyi anlatacak olan sensin bende bekliyorum yazı yazmasını iyi be

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sebasteli, sen neden bekliyorsun ki köyün hakkında bilgi yazmamı? memleketini en iyi anlatacak olan sensin bende bekliyorum yazı yazmasını iyi be

sen orda yöneticisinya ondan yani orya eyer bende yazı koya biliyorsam koyarım ama bilmiyorum sen yazıyosundur diye gezilecek yerleri diye anladınmı bilmiyorum öle işte zaten ben sitede aradığımı bulamıyom:S neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum hem zaten ben her gün doğa yürüyüşü yapıyorum anamdan doğdum doğalı doğada yürüyorum her gün tarlaya yayan gidip geliyorum dermişim ya dün bizim buralarda hüyükler var sen bilirsin onun birinin tepesine çıktım etrafa baktım ortam baya güzeldi heryer yem yeşil ve afyon çiçekleri ile dolu haş haş geçen sene güzel para etti haşhaş ondan bu sene bütün köy haşhaşçı olodu

Comment

ayy Ispartaya giderken gördüm Afyonu güzel bir memleket
                ama yazı yazmam için benim orayı gezmem gerekiyor yoksa bir yerden kopyala yapıştır yaparım o kadar
                yani senin yazman bişeye benzemez
                bak işte höyükler de varmış yani eski yerleşim bölgeleri
                orda kim bilir ne hikayeler vardır haaaa

Comment

ayy Ispartaya giderken gördüm Afyonu güzel bir memleket
                  ama yazı yazmam için benim orayı gezmem gerekiyor yoksa bir yerden kopyala yapıştır yaparım o kadar
                  yani senin yazman bişeye benzemez
                  bak işte höyükler de varmış yani eski yerleşim bölgeleri
                  orda kim bilir ne hikayeler vardır haaaa

ben afyonlu deyilim uşaklıyım:S afyon dan kastım afyon çiçekleri yani haşhaş muhtemelen sizizn oralarda yoktur hani uyuşturucu falan yapıyorlarya ondan bizim buralarda selbest ama ekmek selbest ama hüyük 3 tane ama 4. kayıp aslında bildiğime göre dünyadaki tek kayıp şehirde buralardaymış ama bulamıyolar zaten aramıyolarda bildiğime göre yazıtlarda şehrin adı geçiyormuş ama ortalıkta yok ama köyün altında olabilir köyün altı eski yapılarla dolu hatta tünellerde var ama kimse giremiyo sizin maceracılar gire bilirlerimi tekrikciler sizin gurup bi el atsa zaten o kayıp şehir çok deyerli imiş hazine ile dolu imiş belki buluruz köşe oluruz hazine falan köşe möşe döneriz dermişim ama ben tarihi çok severim ama hüyükler firiglerden alma ama köy hititlere kadar dayanıyo m.ö den önce 4000 lere falan dayanıyodu herhalde bi bakayım ama bizim köyde mezar çoktur herkez kazıyo devlet kazmayınca bütün köy arkolok gibi bişi şaka

Comment

vayy bak sen
                    kayıp şehir ha çok ilginç

Comment

http://www.selcikler.bel.tr/Albumler/Albumm.aspx?id=1

Comment

vayy bak sen
                        kayıp şehir ha çok ilginç

bi ara araştırayımda sana yollayayım ama tam bilmiyom

Comment

Arkadaşlar çok yoğun şekilde mesaj yazıyoruz
                          çaylarınız benden

Comment

Tohumdan yetiştirdiğim yerkirazı, altın çilek fidelerim

Comment

çok güzel görünüyorlar

Comment

Tohumdan yetiştirmek oldukça zahmetli. Şimdi ücretsiz herkese dağıtıyorum desem ne olur? 8)

Comment

Working...
                                X