Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz
Collapse
X
-
Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz
Bende çayı kahveyi severim. Bundan 5 sene önce birgün bir arkadaşımla istanbul karaköyde köprü altında denizin keyfini çıkararak ve yorgunluğumuzu atarak çay içelim dedik. İkişer bardak çay içtik ve kalkacağız hesap ödeyeceğim 4 bardak çaya 12 tl ücret ödedim garsona dedimki; bir yanlışlık yok değilmi dedim, hayır yok burda fiyat bu dedi. Fincan da değil normal çay bardağında, bu kadar fahiş fiyatla çay satılırmı buldukları kekleri öpüyorlar bunlar.
Comment
-
üveyik abla sen hemşiremisin?uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkekik her sabah iceriz ,
doktorum her sabah ister ve yaparız
kaz daglarının kekigini yaparız
servis psikiyatri servisinden baska herseye benziyo
Comment
-
abi sende şarap sevmezsin rakı sevmessin alkol almassın çayı içmezsin kahve sevmezsin sorması ayıp sen ne içiyonubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağ ol eşkiya kardeş ama inan çikolata bir kahve iki hiç sevmediklerim başında gelir.Çay ise 40 günde bir içsem özlemem.Ama senin hatırına içeyim bir Kahve.

Comment
-
evet iş icabı desem doğru olur arabanın ruhsat işlemlerini hallettimcesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişinizmi vardı buralarda?
ama ailem de orada zaten
yok eşkiya psikiyatri servisinde veri işlemcisiyim
(tıbbi sekreter)
Comment
-
manolya ağacına potasyumlu gül gübresi sepeledim. yaprakların bazı yerleri kahverengi renk aldı her sene böle oluyormuydu bu zamanlar bilmem hiç dikkat etmemiştim
ama bu yıl babannemin de dediği gibi bana ne oldu bilmem bir bahçe merakı
hayır olsun ben toprakla uğraşmayı seven bir insan hiç değildim
Comment
-
Kekik çayı hiç denemedim ama bu kadar keklenmemin üzerine iyi gider sanırım.eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:I...008/12/cay.jpg
kekik çayı hemde 1 demlik hepimize yeter
hemde herkezi gönüllemiş oluruz
Comment

Comment