sayın ubeyd, photosel de kaktüs resimleri çekilen bir resim var acaba onların adresi sizde mevcut mu
hem aradığım kaktüslerden vardı hem de agave amerikana vardı belki teğmin ederim
teşekürler
mutlu ve huzurlu sabahlar, çalışan herkese kolaylıklar diliyorum. bugün ilacımı aldım daha iyiyim. sanırım havasız kurtaracağım bu defa paçayı
şimdi enfes bir türk kahvesi alayım
mutlu ve huzurlu sabahlar, çalışan herkese kolaylıklar diliyorum. bugün ilacımı aldım daha iyiyim. sanırım havasız kurtaracağım bu defa paçayı
şimdi enfes bir türk kahvesi alayım
Merhaba üveyik kuşu, kahve veremedim bugün yoğunluktan, size akşam çayı ikram etsem.
Siz çay kahve derken ben ilk çayımı Uveyk Kuşundan içmek için yakında yanına gidiyorum.
Hocam bizim buralara da bekleriz kısmet olursa. üveyik kuşundan çayı için, bende yemeğe beklerim sizi, gerçi yemekten sonra çay, kahve olur ama önemli değil kapımız her zaman açık bekleriz.
SİZ NERDESİNİZ ADRESİNİZİ VERİN GELİRİM İNŞALLAH.6 Mayısda Balıkesir fuarındayız.
Ha bir de yemek te ne var.
İstanbul, Avcılar, Küçükçekmece, Büyükçekmece nerde olursam her yerde mekan var. Büyükçekmecede karaağaç köyünde ufak bir yazlık evimiz var, vaktiniz olursa bahçemi ve evimi görürsünüz bahçemde sizin için mangal yaparım. İsterseniz Floryada Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesislerinde davet ederim. İstediğiniz özel bir yer varsa siz söyleyin. Selami bey, üveyik kuşuda gelebilir.
işin aslına bakarsanız 1 mayısta herkes bizde böle şenlikler yapar
bizde 1 mayıs işçi BAYRAMI dır ve biz bayram gibi kutlarız tüm köylü köy dışında toplanır ve herkes acayip eğlenir sabah kalkılır ve babalarımız kuzuları keser yüzer ve köyün dışında ateşler yakılır ve çevirme yaparlar (ama benim memleketimde olur bunlar)
Comment