fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

Elbette bizim yemeklerimiz çok güzel inkar edilmez.. İtalyan restauratta 10 sene önce işçi olarak çalışan dayı oğlu çalıştığı restaurantın müdürü oldu. Brezilyalı birde yengemiz oldu yoksa italyan yemeklerini hiç merak etmedim.

Comment

aa sen selam sölicen ona

Comment

Msn den bazen mesaj atarak konuşuyoruz.

Comment

O0
          ya bizim kafe boş kaldı bu aralar batacak

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın meseler ingilterede hiç italyan restaurat'a gittinizmi?
            MERHABALAR CESURTURK
            EVET COK GITTIM ITALYAN RESTORANTINA.
            NEDENKI BURDA COK FAZLA VE TIRIMUSULARINA BAYILIYORUM GENELDE YEREL HALK KENDI YAPARSA BANA GORE DAHA LEZZETLI.
            AMA TURK YEMEKLERIDE GUZEL FAKAT BEN HALA CIN VE FRANSIZ YEMEKLERINI TERCIH EDERIM FRANSADA GUNEYE INDIKCE CESITLER COGALIR VE DAHA ZEVLKI DAMAK TADI.

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Aslında bende rejip yapmayı düşünüyorum ama midem buna izin vermiyor
              BENCE REJIM DUNYADAKI EN YANLIS BIR YOLDUR NE ICIN OLURSA OLSUN.
              EN GUZELI DUZGUN UC OGUN YEMEK VE SPOR YAPMAK HANGISINI CANINIZ CEKERSE

Comment

O düzgün yeme alışkanlığına sahip değilim. Ama dediğiniz doğrudur katılıyorum.

Comment

bence insanlar rejim yapmalı rejim yapmak kendi bedenine ve etrafındakilere saygı duymaktır çünkü rejim yaparak hem vücudun hoş ve sağlıklı olur hemde etrafındakiler için güzel bir görsellik olur gibi karıştı ama yani hem elbise alacak olduğunda dükkan dükkan dolaşmazsın canın ne isterse onu alırsın gibi yani rejim yaparak hoş bir bedene sayip oluna bilir buda rejim yapan için bir sürü artı getirir güzel olur hoş olur karşıdakiler beyenir falan ama çok yemek hayatımızda birsürü eksi ler getirir şişgo oluruz kıyafet bulamayız göze hoş gelmeyiz sağlıksız oluruz çok yediğimizden israf olur boşa gider falan rejim gerekli rejim yapan insan iyidir

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bence insanlar rejim yapmalı rejim yapmak kendi bedenine ve etrafındakilere saygı duymaktır çünkü rejim yaparak hem vücudun hoş ve sağlıklı olur hemde etrafındakiler için güzel bir görsellik olur gibi karıştı ama yani hem elbise alacak olduğunda dükkan dükkan dolaşmazsın canın ne isterse onu alırsın gibi yani rejim yaparak hoş bir bedene sayip oluna bilir buda rejim yapan için bir sürü artı getirir güzel olur hoş olur karşıdakiler beyenir falan ama çok yemek hayatımızda birsürü eksi ler getirir şişgo oluruz kıyafet bulamayız göze hoş gelmeyiz sağlıksız oluruz çok yediğimizden israf olur boşa gider falan rejim gerekli rejim yapan insan iyidir
                    bende diyorumki insanlar basta kendilerini bakmayi ogrenmis olsalar yani o bahsettiklerinizi kilo almadanonce yapsalar sporlarini ve duzenli yemek olayini az yag seker tuz olayiini ve gunde icilmesi gereken 3 lt lik su ihtiyacini bence rejim yapmalari icin bir sebep kalmaz .

insanlarimiza kendilerini acliktan oldurmeyi ve birkere yilda bir ay ac kalmayi degil kendileri icin hergun ayni ozeni gostermeleri gerektigini ogretmemiz gerekir

Comment

Tüm mesele oruç tutmadaki hikmette saklı. Niçin oruç emredilmiş bu mana anlaşılsa idi bugün obezite diye bir sıkıntı yaşanmaz insanlar tokluktan ölmezdi.

Comment

Uveyk Kuşu bugün çorludayım kısmetse öğleye sendeyim.

Comment

üveyik kuşu siteye yine giremiyormuş neyseki yanında psikiyatrist doktor çok var

Comment

Evet bugün Uveyk kuşunu ziyaret ettim selamı var herkese.Tanışmamız çok yagmurlu bie havada yağmue gibi bereketli oldu.

Comment

Aleyküm selam sağolun ubeyd bey

Comment

nerde bu millet nerde bu devlet ....

Comment

Working...
                                X