fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Cafeye Hoşgeldiniz

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm mesele oruç tutmadaki hikmette saklı. Niçin oruç emredilmiş bu mana anlaşılsa idi bugün obezite diye bir sıkıntı yaşanmaz insanlar tokluktan ölmezdi.
    BEN HIC DUYMADIM TOKLUKTAN OLENIDE. HANI NERDEEEEEEEEEEEE

Comment

Tokluktan dediği obezite yani kilo ile gelen hastalıklardan demek istedi herhalde ubeyd bey

Comment

evet öyle dedim ama arkadaş anlamak istememiş.

Comment

sayın cesurtürkbenim fidelerde aynı görüntedeydiler fakat yaşadığım yoğun ve günlerde hepsi öldü göndermiş olduğunuz tohumlardan birkaç tanesi duruyor şimdi çimletmeye kalkışsam olurmuki

Comment

Bu zamanda olmaz. Seneye mart, nisan aylarında toprağa atarsınız.

Comment

kafenizde iftar yokmu

Comment

En iyi iftar kendi evinde çocuklarınla yapılan iftar.Çok zorunlu olmadıkca şatafatlı davetlere gitmiyorum.
                Ancak bahcesel üyeleri olarak tanışma babından verilecek bir iftara yok demem.

Comment

Benim gçzümü bir şey rahatsız ettide acaba bu konunun başlı 'KAFE' olması gerekmez mi?Niye Cafe acaba???

Comment

• Cevap: Bahcesel Kafeye Hoşgeldiniz

Kafemiz sahipsiz kaldı.

Comment

bizim kafe sinek avlıyooooooooo::S

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bence insanlar rejim yapmalı rejim yapmak kendi bedenine ve etrafındakilere saygı duymaktır çünkü rejim yaparak hem vücudun hoş ve sağlıklı olur hemde etrafındakiler için güzel bir görsellik olur gibi karıştı ama yani hem elbise alacak olduğunda dükkan dükkan dolaşmazsın canın ne isterse onu alırsın gibi yani rejim yaparak hoş bir bedene sayip oluna bilir buda rejim yapan için bir sürü artı getirir güzel olur hoş olur karşıdakiler beyenir falan ama çok yemek hayatımızda birsürü eksi ler getirir şişgo oluruz kıyafet bulamayız göze hoş gelmeyiz sağlıksız oluruz çok yediğimizden israf olur boşa gider falan rejim gerekli rejim yapan insan iyidir
                        Bence, kisi kendisini nasil iyi hissediyorsa o rejimi yapmali. Ben kendimden denedim, aksam 18.00 den sonra, sabah kahvaltiya kadar bir sey yemezsem, kilo verebiliyorum, ve rejime de spora da gerek kalmiyor. Ilk 3-4 gun zorlaniyor insan ama, alisiliyor.

Sn.Ubeyd'in dusuncesi cok dogru,oruc, kisinin nefsi ile mucadelesidir. Kilo verebilmek yaninda, cok daha guzel kazanimlar elde ediliyor.

Comment

çok uzun yoldan geldim bir türk kahvesi içerim artık
                          heyyy burdayım selamlar.....

Comment

selamlar...

Comment

Herkese selam...

Comment

aleyküm selam bacım abla bizim kafe dağıldı ya ubeyd abi hasta oldu yataklara düştü cesurtürk abi yer kirazı peşine düştü memleket memleket geziyo delimisin ne işin var abide küstü siteyi terk etti ülkeyi terk etti tabiatcı abide öle arıların peşinden gitti kendini dağlara vurdu bende bizim kafe kapandı net yok erişemiyom siteye öle dağıldık harab olduk

Comment

Working...
                                X