fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sağlıklı Kilo Vermek mi? Yoksa Zayıflatıcı Tabletlere İnanmak mı?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Sağlıklı Kilo Vermek mi? Yoksa Zayıflatıcı Tabletlere İnanmak mı?

Bu konu belki çok tartışılacak.
    Birçok firma insanları zayıflatma amacıyla bitkisel tabletler üreterek piyasaya sunmuş satışını yapmaktadır. Oldukça yüksek fiyatlardan satılan bu tabletlere rağbet fazla galiba, çok yerde de reklamlarına rastlıyorum. Gerçekten zayıflatıyormu? yoksa yaz sıcakları yaklaştı, insanlar ince elbiselerde zayıf görünme çabasında olacakları için onlardan faydalanmak mı?
  • Fidanligi.com

Cevap: Sağlıklı Kilo Vermek mi? Yoksa Zayıflatıcı Tabletlere İnanmak mı?

abi bu doğal zayıflama ilacı ayaklarına bizim köyün gençlerine çok kötü kazık attılar bizim gariplerd inandılar büyük umutlar verdiler çok para kazanacaksınız diye bir sürü genci satıcı yaptılar oysam bütün gençler onların satıcısı deyilmiş müşterisiymiş bizimkilerde bunu anlamadı kazık yediler yani her satıcı gencin her ay belli bir miktar ürün alma zorunluluğu varmış ve aldığı ürüne göre kaar elde edecekmiş ama o ilaçları kimse kullanmadı gereksizmiş falan

Comment

Eskiden saadet zinciri diye birşey vardı. Dediğin doğruysa eğer o da saadet zincirinin yeni versiyonu gibi birşey oluyor.

Comment

bir gün bu dünyadan aç ve şişman gidecem der hep bir tanıdığım...
        acaba aç kalıyormuyuz güzel bir soru.
        biz yemek yemeği seven bir milletiz
        bu bitkisel zayıflıtıcılara inanmıyorum kesinlikle ve karaciğere, tiroid bezlerine ve tansiyona yan etki yapıyorlar
        çok şahit oldum. zayıflayacam diye bu bitkisel uydurmalara inanıp karaciğeri iflas ettiriyorlar
        kilo vermek herkes için uygun bir olay değildir bünyedir ve hayat biçimidir.
        ben yağlı yemek yemeği seven bir insanım mesela .
        tuzlu yemeği de severim. hayatım boyunca öle yemişim. yemeğimin yanında sürekli acı bulunur. hadi değin bana şimdi nasıl zayıflanır. yok öle bişi.
        ya da mesela hayatımda et yemeği sevmesem sadece otla beslensem
        az yerim, sürekli stres içindeyim, sigara kullanırım
        nasıl kilo alacağım?

yani yok öle bişi. yav dünya ne kadar değişik insanlarla donatılmış neden herkes manken gibi olmalı ki illa bırak yaaa

bizim arkadaş vardı oğlu doğduğundan beri daha hiç tuz yedirmedi çocuğuna dedi ki sağlıklı büyüsün tuz zararlı.
        sonra çocukta iyot eksikliği oldu şimdi kızan nasıl tuzlu yiyiyor hadi önle bakalım

Allah (CC) herşeyi nötr yaratır. iyi kötü yapmak için onu bize de akıl vermiş

Comment

Bence bu zayıflama ilaç veya tablet her ne varsa bunlarla ilgili bu kadar çok reklamın olması ticari olarak düşünülmüş bir tuzak gibi görünüyor. Pazarlama taktiği ve reklam desteği ile satışında patlama yaşanmasına sebeb oluyor. Gerçektende faydası varmıdır bilinmez.

Comment

benim bildiğim üç şeyin ilacı bulunursa dünya deyişir şişmanlık sigarayı bırakma ve ağaçları soğuktan koruma bu üç şeyin ilacını bulabilen adam köşe olur

Comment

Hakkaten doğru dedin.

Comment

Zayıflama isteği bir "lüks"tür. Lüks için insanlar servetlerini ortaya koyuyorlar. Aslında zayıflamak göründüğü gibi zor bir konu değildir. Her insan isterse zayıflar da, şişmanlar da..

Yapılması gereken düzenli beslenme ve spor. İdeal ve sağlıklı bir yaşam düşüncesiyle, hayatını en ideal ve en sağlıklı kalacak şekilde idame ettirmek.

Zayıflama ürünlerine gelince;
                Bir insan düzenli spor yaparsa, yürüyüşten, mekiğe kadar bacak kaslarından karın kaslarına kadar yağ biriktirebilen tüm vücut bölümlerinin çalışmasını sağlarsa, beslenmesine dikkat eder, yağlı ve karbonhidratlıları kararında tüketirse rahatlıkla zayıflayabileceğini düşünüyorum.

Bu noktada zayıflama ürünlerini ancak destek amaçlı, takviye gıdalar olarak kullanabiliriz. Zaten Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan izin alınırken de gerekli evrak bu şekilde düzenlenip, satışa sunuluyor.

Comment

Düzenli yemek yemediğimiz için ve spor yapma alışkanlığımızın olmaması kilolu olmamıza sebep olabiliyor. Özenti olsun söylemek istemiyorum fakat düzenli sigara içen kişilerde kilo problemi olmuyor. Sigarayı bırakan kişilerde kilo artışı olduğunu ben kendim tespit ettim.

Comment

Working...
                  X