fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkeze merhaba.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Herkeze merhaba.

Degerli arkadaslar bazi nedenlerden kaynakli(mesleki ve kisisel)uzun suredir siteye giris yapamadim ve bir çok bilgimi paylasamadigim için uzgunum.Ancak sitede goruyorumki bayagi bir ilerleme kaydedilmis.Ozellikle turkçenin katledilmesi basta olmak uzere mesleki yapinin disina kaymalar mevcut olmus ve site monoton bir yapiya donusmus.Gerçi her olusumun belli donemlerde çalkantilari olsada bu çalkantilari en hafif bir sekilde atlatmak en dogrusudur.Burada gorev site yonetiminin yerli mudahalelerine kalmaktadir.Eger site yonetimi bu mudahaleleri yapmaz ise gelecekte bahçesel adini bahçe geyik konumuna getirebilme zorunlulugunda kalacaktir.Benim sahsi gorusum bu yondedir ve bunun degerlendirilip yonetim tarafindan dikkate alinmasi rica olunur.Ozellikle bazi sohbet cercevesinde açilan basliklar turkçeye uygun olmasi bir çok hatayi ortbas etmeye yetecektir aksi ozru kabahatinden beter mantigi ortaya çikacaktir.

SAYGILARIMLA

BAHCIVAN .
  • Fidanligi.com

Cevap: Herkeze merhaba.

Ya üstad bu yazınla üstüme alındım. Cafeyi ne yapalım yani devredeyim mi şimdi?

Comment

Kahvehane yazabilirsin.Yada en guzeli halkevi yap.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kahvehane yazabilirsin.Yada en guzeli halkevi yap.
        O isimler pek ilgi çekmez bence...
        sen bile cafe ismine ilgi gösterip girip bakman ve olumlu olumsuz tepkini ortaya koyman bu başlığa ilgi olacağı anlamına geliyor.

Comment

Alakasi yok ben kizdim ismi gorunce o yuzden girdim ustad.

Comment

Sayın Eşkiya, Site bomboşsa burada ne işiniz var. Burayı siz dolduramazsınız. Biz ekip olarak 4 yıldır dolduramadık.

İlgililerin bilgisiz, bilgililerin ilgisiz olması sebebiyle bu site şu anda bu durumda... Bunun suçlusu site yönetimi değildir.

Forum sitelerinde üyeler konuşur. Site yönetimi sadece yönlendirme yapar. Site yöneticilerinin tüm sorulara cevap vermesi diye bir durum söz konusu olamaz. forum siteleri bunun için kurulmaz. Forumlarda binlerce kişinin sorusuna 3-5 kişi yanıt veremez, yetiştiremez, yetiştirmesi de gerekmez.

Dingonun ahırı tabiriniz oldukça ağır bir itham. Burasını öyle görüyorsanız burada ne işiniz var? Beğenmiyorsanız bir daha uğramazsınız. Aslında bu yasaklanma sebebiniz olmalı ama biz hoşgörü sınırlarını geniş tuttuğumuz için bunları yazabiliyorsunuz. ağaçlar.net sitesinde yazın bakalım bunları size neler söyleniyor izleyin. Aslında Malina hanım çok doğru yapıyor. Bende öyle yapacağım bundan sonra...

Burayı sahipleniyorsanız buna da varız. Ancak tüm soruları cevaplama gibi bir algılama içinde olmanız yanlış. Kimse sorularını size yöneltmiyor.

Uzmanseldeki bazı hocalar, kendilerinden başka herkesin cevap yazdıklarını görüp cevap vermekten vazgeçtiler. Çünkü onların cevap vermesi belki bir haftayı bulabiliyor ama sizin gibi hızlı üyeler hocaların mailboxlarını gereksiz yere meşgul ettiklerinden hocalar cevap verseler dahi cevapları iki kişinin geyik muhabbetleri arasında kaybolup gidiyor. Asıl sorun bu bence... Siz ne derseniz deyin.

Saygılarımla

Comment

haklısın sana hak veriyorum sen benden daha çok haklısın şimdi tamam sözlerim biraz ağır kaçmış olabilir senin açından ama onlar benzetme tamam bazı kişiler gereksiz sorular soruyo uzmanlarda bunlara cevap verme gereksinimi duymuyorlardır olabilirler ama herkez buraya bir konu açıp soru sorunca bi umut bekliyo bi amacı oluyor insanların mesela ben belki 100 den fala soru sordum merak ettiğim ve her sorumun cevabı benim gelecekteki hayatımı şekillendirecek ve benim bi amacım var burda olma sebebim var oda meyve fidanı yetiştiricisi olmak çiftçiliğimi bu yöne kaydırmak onun arayışı içindeyim ve çevremde bana yardım edecek kişiler olmadığı için bu siteye sığındım ve merak ettiğim soruların cevabını almak istiyorum bu suçmu ben senin yazına sonuna kadar hak veriyorum sen haklısın zaten benim siteden beklentimle senin yukarda yazdıklarınla aynı yani bende isterimki her sorduğum soruya bi uzman cevap versin ve sağlıklı bilgi alayım ama bazı arkadaşlar soru soruyolar kimse cevap vermiyo adam gidiyo siteyi terk ediyo bizde adam gitmsin siteden diye sorusuna elimizden geldiğince cevap veriyoruz gibi falan ama neyse boş ver ve mesela ben burada kaç aydır ağaçları soğuktan korumanın yolunu araştırıyorum ve soruma cevap buldum gibi oda yabancı cevizler dikmek ama şimdi bizim tarlada 50 kadar küçük şebin ceviz var kendimiz bu kış aşıladık ama önümüzdeki sene bu cevizleri söküp yerlerine yabancı chandler cevizlerden dikeceğiz yani bu bulduğum yöntem bile benim hayatımı deyiştirir hayatımda farklar yaratır gibi falan neyse kendine iyi bak zaten oldum olası beni sevmedin ta ilk meyve fidanı yetişticiliği sorumdan beri neyse bu siteye birdaha girsem bile sadece arkadaşlarım için girerim bir dahada birisini sorusuna cevap yazarsam namert olayım birde bana bir iyilik yap bu üyeliği sil zaten bu üyelik insanlarda isminden dolayı ters etki yapıyo senden ricam bu üyeliği sil bahçe selde kurtulsun bende kurtulayım kendine iyi bak sağlıcakla kal sonkez sırıtışımımıda yapayım

Comment

Sayın Eşkiya, sizin gibi anlayışlı ve siteyi sahiplenen değerli bir üyemizin kaydını prensiplerime aykırı olarak silemem. Gerekli görürse ubeyd abi bunu gerçekleştirir. Zaten sizin ikinci bir üyeliğiniz var

Comment

Working...
                X