fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

pepıno

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• pepıno

merhaba arkadaşlar

ben foruma yeni katıldım meyveciliğede öyle sizden bir ricam olacak pepıno hakkında bu bitkiyi yetiştirmek istiyorum ticari anlamda sera kurup yavaştan işi büyütmeyi planlıyorum ama nasıl yetişir bilgim yok internet harici 30metrekara bir alanım var test için kullanmak istiyorum bana birkaç tane fidan vede bilgi gönderebilecek varmı mail adresim [email protected] bu arada unutmadan yalovada ikamet etmekteyim

ilgilenen ve ilgilenmiyene teşekkür ederim

saygılar

metin
  • Fidanligi.com

Cevap: pepıno

kimse fidan midan göndermez ama aradığın bilgi ise daha önce bu pepino konusu açılmıştı araştırırsan bulursun birde orda bu işi iyi yapanlar var onlar yardımcı olurlar sana ama fidan işi zor

Comment

TEŞEKKÜR EDRİM GERÇEKÇİ OLDUĞUN İÇİN FORUMU İNCELİYORUM BİRDE BU İŞİ YAPANLAR İLE GÖRÜŞECEĞİM İLGİNE SAĞOL

Comment

eyerki senin bulunduğun yerde başkaları yetiştiriyorsa seninde yetiştirmemen için bir sebeb yok yani hava ve toprak koşulları uygun sayılır sende dik gerisi sana kalmış güzel veya kötü yetiştirmek bazı bilgileri burdan öğrene bilirsin birazınıda en güzeli zaten o ürünü yetiştiren kişilerle görüşüp bahçeleri gezmen lazım burda öğrenmekle fazla bişi olmaz bence birkaç ağaç al dene kışı güzel geçirirse soğuk problemi olmazza sonra çok yaparsın.

Comment

benim balkonumda bir tane pepino var sürekli budayıp atıyorum dalları su kaybetmesin diye patatese sokup size göndereyim. ama bunun içinde adresiniz gerekiyor

Comment

Working...
          X