fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'da sahibinden Hobi Bahçesine uygun müstakil yer

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ankara'da sahibinden Hobi Bahçesine uygun müstakil yer

Tüm bahçe seven herkese selam.
    Ankara Akyurt'ta hobi bahçesi yapmaya uygun yerim var.
    Burası sıcak asfalta cephe yazı-kış ulaşımı mümkün.
    Etrafı çevrili. Hoş bir vadi içinde.
    İçinde elektrik aboneliği var.
    DSİ den ruhsatlı sondaj su kuyusu dalgıç pompası var.
    Etrafı çevrili.
    Buraya dolmuşla dahi ulaşmak mümkün, hatta çöpü Akyurt Belediyesi'nce toplanıyor.
    Yer tektapu ve benim adıma.
    Etrafta sürekli oturan komşular da var.
    Burası müstakil parsel olduğu için istediğiniz ağacı sebzeyi istediğiniz şekilde dikersiniz. Sadece size ait su kuyusu ve elektrik var. Kimse ile ortak değilsiniz. Akyurt Belediyesi'nden ruhsat alıp bina yapabilirsiniz.
    Hobi bahçesi yapmak için yer arayan arkadaşlar bana ulaşabilir.
    0542 516 82 56

Cevap: Ankara'da sahibinden Hobi Bahçesine uygun müstakil yer

merhaba cevizağacı,
    bahçeniz kaç dönüm, ben de bütçeme uygun bir yer arıyorum ama Batıkent'te oturduğum için akyurt'un biraz uzak olabileceğini düşündüm ama çok da ayrıntılı bilmiyorum, çubuk tarafında orası herhalde değil mi? bir de Ankara'ya kaç km? Teşekkürler

Comment

Cevap: Ankara'da sahibinden Hobi Bahçesine uygun müstakil yer

misk-i amber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      merhaba cevizağacı,
      bahçeniz kaç dönüm, ben de bütçeme uygun bir yer arıyorum ama Batıkent'te oturduğum için akyurt'un biraz uzak olabileceğini düşündüm ama çok da ayrıntılı bilmiyorum, çubuk tarafında orası herhalde değil mi? bir de Ankara'ya kaç km? Teşekkürler
      Merhaba
      Bahçe 630m2 bahçe yapmak için çok uygun alan. Bence ideal alan 500m2 dir burası azda olsa büyük. Akyurt merkez ilçe Esenboğa protokol yolundan ulaşımı var. Protokol yolundan 15km mesafede. Bahçe güzel vadi içinde etrafta meşe ormanıda var. Elektrik panosu var, ruhsatlı kuyusu var, etrafı çevrili, asfalt yola cephe, meskun yerde heryönden güzel bir yer.

Comment

Working...
      X