fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kimse Yokmu Derneği ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çalışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Kimse Yokmu Derneği ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çalışma

• Dün Kimse Yokmu Derneği Ümraniyedeki genel merkezinde Görevli Davut beyle bir görüşmem oldu.
    • İhtiyaç sahibi yirmi aileye ilk etapta 20.000 adet altın çilek tohumu dağıtmayı taahhüt ettim.
    • Yetiştiricilikle ilgili bildiklerimi paylaşmayı ve yetiştirilen bitkilerden çıkacak meyveleri almayı taahhüt ettim.
    • Kazan kazan modeliyle küçük çapta bahçesi olan ailelerle işbirliği yaparak onların bütçelerine katkıda bulunmak istedim.
    • Bu model tutarsa daha fazla aileye tohum ve bilgiler vermeyi istiyorum.
    Bu konuyla ilgili eksik olan bir şey varsa görüşlerinizi almak isterim.
  • Fidanligi.com

Cevap: Kimse Yokmu Derneği ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çalışma

Sn. Cesurtürk Çok güzel bir çalışma, Ümraniye Belediye Başkanı Sn. Hasan Can bu tür olaylara ilgi gösteren, yardım eden başkanlarımızdandır. Bu çalışmanızı ona da anlatsanız.
    (Deliormanlıdır )

Comment

erdinchalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn. Cesurtürk Çok güzel bir çalışma, Ümraniye Belediye Başkanı Sn. Hasan Can bu tür olaylara ilgi gösteren, yardım eden başkanlarımızdandır. Bu çalışmanızı ona da anlatsanız.
      (Deliormanlıdır )
      Teşekkür ederim Erdinç bey

Çalışmalara başlıyayım ortaya bir şeyler çıksın daha sonra Belediye Başkanımızla görüşmeyi elbette isterim.

Comment

Sayın cesurturk, ilk önce niyetinizi hayırlı bir şekilde tamamlanmasıni diliyorum, eminim Rabbim yardımlarını esirgemez, bizim elimizden gelecek bir şey olursa, her zaman yardımcı olmaya hazırız.
        Saygılarımla...

Comment

Beş bin tohumu üç saatte sayabildim. Bayağı zorlanacağım bu işte

Comment

Hocam gönderin saydırıp paketlettirelim, katkıda bulunmuş oluruz.

Comment

Düşünmeniz bile yeter Erdinç bey teşekkür ederim.
              Vaktim çok birkaç günde hallederim sayım işini

Comment

abi çok güzel çok iyi niyetlerle dolu bir işe başlamışsın ama senin pilan tutmassa yandın o adamlar şimdi o dernekten para ve maddiat türü şeyler bekleyecekler eyerki bu yerkirazı ,işini başaramazlarsa vay haline yandın yer kirazının kazancı omassa onlara veya kurutur para kazamazlarsa işin zor burasınıda düşün derim ben

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  abi çok güzel çok iyi niyetlerle dolu bir işe başlamışsın ama senin pilan tutmassa yandın o adamlar şimdi o dernekten para ve maddiat türü şeyler bekleyecekler eyerki bu yerkirazı ,işini başaramazlarsa vay haline yandın yer kirazının kazancı omassa onlara veya kurutur para kazamazlarsa işin zor burasınıda düşün derim ben
                  Sadece beklentiyle kendilerine çözüm bulamazlar. İlk seneki çalışma onlar için sadece deneme üretimi olacaktır. Başarmaları için ben bildiklerimi onlara anlatacağım. Kazanc olacaktır yeterki alıcıyı bul. Bu ürünün pazarı var fakat fiyatlar yüksek, ürün çoğalacak, alıcı ve satıcı artacak üreticide kazanacak. Kurutmayı başarabilirsek bizim için, ülkemiz için çok iyi olacak çünkü, bu ürünün kurutulmuşu sadece yurt dışından gelmekte ve paralarımız uçup gitmekte

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sadece beklentilerle kendilerine çözüm bulamazlar. Davut beyden öğrendiğim kadarıyla
                    küçük çapta bahçesi olan birçok kişi varmış ama ne yaparız burda diye kendilerince yakınıyorlarmış.
                    Benim elimde yeterince tohum olması sebebiyle bu işe başvurdum.
                    Bu sene sende biliyorsun bu ürünün tazesini sattım ve oldukça yoğun taleple karşılaştım

İlk seneki çalışma onlar için sadece deneme üretimi olacaktır. Başarmaları için ben bildiklerimi onlara anlatacağım. Kazanc da olacaktır yeterki alıcıyı bul.
                    Bu ürünün pazarı var fakat fiyatlar yüksek, ürün çoğalacak, alıcı ve satıcı artacak üreticide kazanacak. Kurutmayı başarabilirsek bizim için, ülkemiz için çok iyi olacak çünkü, bu ürünün kurutulmuşu sadece yurt dışından gelmekte ve paralarımız uçup gitmekte

Comment

ozaman bizim siteninde o insanlar için bişi yapması lazım bizimde el uzatmamız lazım bir sürü ziraat mühendisimiz var şu siteye girenler bir araya gelse istanbulu besleyecek ürün yetiştirir kaldıki birkaç yardıma muhtaç insanamı yol gösteremeyecekler bence bizim sitede bu işe suponsor olmalı ücretsiz danışmanlık yapmalılar??? sitede birsürü ceviz reklamı var onlarda o insanlar için ceviz versin fidancılarda ağaç versin site uzmanlarıda yardımcı olsun derim ama biz buraya gelenlere zaten yardım etmiyormuyuz diye bilirler o insanların evinde bilgi sayar yoktur ondan

Comment

Ben kendime bu konuyla ilgili vazife çıkarttım. Herkes bilgisini veya başka birşeyini paylaşabilir ama ben ilk önce benim uğraşım ne sonuç verecek onu görmek istiyorum...

Antalyada 15 dekar alanda organik altın çilek yetiştirmek isteyen yabancı uyruklu bir vatandaş yaklaşık onbeş gün önce benden tohum talebinde bulundu. Bende organik tohum olmadığını elimdeki tohumlardan verebileceğimi söyledim. Türkiyede organik altın çilek tohumu varmıdır diye bana sordu; bende bilmiyorum dedim.
                        Antalyada bu ürünü yetiştirip yurt dışına satmayı düşündüğünü söyledi bende sevindim. Birkaç mesaj yazıştık arkadaş gibi güzel sohbetlerimiz oldu. Banada yurt dışından organik tohum getirecekmiş sağolsun düşünmesi bile dostluğu pekiştirtirdi ayrıca Türkçeyi oldukça iyi kullanıyor. Yabancı bir kişinin ülkemizde üretimi düşünmesi güzel bir davranış bizimde bu davranışa örnek olacak sonuçlar çıkarmamız gerekmekte...

Comment

Working...
                        X