fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MİLADİ YIL

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• MİLADİ YIL

Efendim..bu siteye aşina olanlar benim nasıl bir kişilik yapısına sahip olduğumu bilirler.merak edenler geçen yıllarda bu konudaki görüşlerimi arayıp okuyabilir.Ancak;küçükde olsa bazı noktalara değinmek istiyorum.Bizim için yılbaşı sadece senenin değişmesi ve rakamsal bir ifadeden ibaretdir.Benim öyle yılbaşıyla falan alakam olmaz,olamazz! her zamanki gibi yemeğimi yer,azcık oturur ehhh.. hanım getirirse meyvemi yer, azcık kitabımı okurum.Yoksa her zamanki gibi babamın yanına çıkar azcık sohbet vede muhabbet.Daha sonra gelir yatarım.Haaa...yıl başına özel olarakda yüce mevlaya yakarır yasini şerif okur,kılabilirsem azcık fazla namaz kılarım.Şimdiden hepinizin Miladi yeni yılları hayırlı olsun,Bu yıl tüm inanan kardeşlerimize sağlık,afiyet getirsin.Rabbim İbadet ve dualarımızı kabul etsin,sağlıcakla kalınız.
  • Fidanligi.com

Cevap: MİLADİ YIL

abi biz yıl başı kutlayınca yeni yılı yani hırıstiyanların bayramına ortak olmuşmu oluruz yani onlar gibimi olmuş oluruz yoksa sadece yeni gelecek yılı kutlamışmı oluruz

Comment

Cevap: MİLADİ YIL

Özkan Bey Kardeşim.. Bize benzeyen bizdendir sözünün şiarı gereği,yukardaki yazımı ve yılbaşıyla ilgili yazılarımı okursanız.Ne demek istediğimi anlarsınız.Hırıstiyanların kutladığı gibi,yılbaşı kutlarsanız onlara benzersiniz yada onlardan olursunuz.Kişi ameliyle değerlendirilir diyerek bu konuya son veriyorum.Sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
      X