fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

zeytinci dükkanı hak.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• zeytinci dükkanı hak.

tüm arkadaslarıma hayırlı ramazanlar dilerim

oturdugum bölgede kendi çapımda ticarete atılmak istiyorum.zeytin peynir basta olmak üzere yumurta yufka tereyağı kaşar peyniri yoğurt gibi benzeri ürünler satmayı düşünüyorum ama ağırlık çeşitli zeytin ürünlerini satmak şu an ki işim satış ile alakalı marketteyim fakat zeytin işiyle hiç ugrasmadım

zeytin satacak olursam kac cesit önerirsiniz nerden almamı tavsiye edersiniz hangi yörenin zeytini iyidir tahminen kaç tl den ürün alınır v.s bu konularda bana bilgi verebilirseniz yada önerilerinizi paylaşmanızı istiyorum

şimdiden tesekkür ederim
  • Fidanligi.com

Cevap: zeytinci dükkanı hak.

Öncelikle hangi bölgedesiniz. Kahvaltılık dükkânı güzel iş yapar. Çeşidiniz bol olmalı. Müşteriye çok alternatif sunmalısınız. Ürünleriniz taze ve albenisinin olmasına dikkat ediniz. Her şeyden öncesinde müşteri ilişkileriniz iyi olmalı. Her müşteriye Kayserili gibi davranmalısınız. Suratınız sirke satmamalı. Hangi çeşidi satayım demenize gerek yok. Çeşidiniz ne kadar çok olursa o kadar müşteri memnuniyeti olur. Kazancınız bol müşteriniz bereketli olsun.

Comment

ankara etimesguttayım ilk etapta 1-2 çeşit beyaz peynir yumurta 3-4 çesit siyah zeytin yanında yesil zeytin ile işe baslamayı düşünüyorum işlerin durumuna göre çeşit bollugu olabilir ilk etapta dediklerimi anca yapabilirim.tek sıkıntım zeytin ürünlerini ankaradan değilde merkezinden almak yani balıkesir gibi yerden almak fakat tanıdıgım yok buradan referans verebilecek bir dostumuz arkadasımız varsa tavsiyelerini beklerim

Comment

serdar kardesim merhaba... bursa mudanyadan yazıyorum, uludag ünv. ziraat fak. bahce bitkileri mezunu bi ziraat müh. aynı zamanda aktif bir zeytin üreticisi we pazarlamacısıyım, isterseniz her cesit we baremden, istediginiz miktarda temin edebilirim, saygılar...

Comment

Working...
        X