fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güllerin fazla uzaması

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Güllerin fazla uzaması

Merhabalar.
    Benim sorunum boyu 1.5 metre olan güllerim.Neden bu kadar uzuyorlar?Oysa karşı bahçenin gülleri60 cm uzunluğunda.Ben yılda bir kez buduyorum.Acaba ondan mı????
  • Fidanligi.com

Cevap: Güllerin fazla uzaması

1- Sizin güller az ışık alıyor olabilir.
    2- Komşunun güllerinin çeşidi farklı olabilir.
    3- Güller normalde 1-1,5 metre uzar. Her gül vermsinden sonra kuruyan veya solan gülleri kesiniz ki yen gülleri verecek göncalar çıksın.

Comment

GÜllerim süper ışık alıyor,kuruyan ve .çiçekleri solanların kurularını hemen kesiyorum.Ama çok uzamalarını sevmiyorum

Comment

Sn Çiçekci:Az sulayınız,azotlu gübre vermeyiniz.Bunun yanında budama yaparken fazla kol bırakınız.Düzelecektir;Kolay gelsin,başarılar dileğimle.

Comment

lale yi bi deneseniz

Comment

benimde güllerimin çok uzaması ile ilgili sorunum var ama evimin önündeki güller 3 mt kadar ama onun önemi yok ama satmak için yaptığım güller çok uzuyorlar satar ken ve pazara götürürken çok problem oluyo bu gülleri çok uzatmadan kısa tututp çiçek açtırma şansımız varmı bir yerde okumuştum kardelen abi c vitamini ağaçların büyümesini engeller ve küçük kalırlar demişti güllere denesek olurmu birde bu doğrumu birde bu c vitamini nasıl bişi nerden bula biliriz bir bilen varmı ?

Comment

teşekkürler arkadaşım.

Comment

Working...
              X