fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Mutluluğu Dostlarla Paylaşmak.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Bir Mutluluğu Dostlarla Paylaşmak.

Bir Mutluluğu Dostlarla Paylaşmak
    Değerli kardeşlerim, bu gece çok önemli ve o kadar da sevindirici bir davet aldım. Bu mutlu anlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aldığım davet çocuğumun okuduğu üniversiteden... (İsmini saklı tutmak istedim) Mimarlık fakültesinde okuyan çocuğum, fakülte birincisi olarak okulunu tamamlıyor. Aslında kendisinden yüksek lisans yapması istenmişti ve sınavları başarıyla verdi.

Yarın için törenler düzenlenecek, protokolde eşim ve bana iki kişilik özel davetiye....

Bu yaştan sora parasız kaldığım, maaş ve kredi kartlarını bile çocuğuma vermek zorunda kaldığım bir yıllar. En son geçen ay masraflara yetişemeyip arabamı ve motorsikletimi bile satışa çıkarmıştım. Fakat çevremdeki arkadaşlarımın razı olmaması nedeni ile vazgeçtim.

Bir de iş teklifi aldı, artık cebimde biraz harçlık kalacak (Yani öyle sanıyorum... )

Allah'ü Teala'dan diliyorum ki;
    Cümle forum dostlarımın da çocuklarının nasibi ve bahtı açık; Hak yolda aile ve vatanlarına hayırlı evlatlardan olsunlar.
    Allah'a emanet olun.
  • Fidanligi.com

Çok güzel bir habermiş. Tebrik ediyorum. Bu dünyada en önemli şey okumak ve okutmak olduğuna inananlardanım.
    Hak yolda aile ve vatanlarına hayırlı evlatlardan olsunlar.
    Allah'a emanet olun. dileklerinize de harfiyen katılıyorum

benim kızım da üniversite sınavlarına hazırlanıyor. İnşaallah istediği bölümü kazanır da Allah yolunda vatanına hizmet edenlerden olur ve öyle insanlar yetiştirir Amin .

Comment

Allah muvafakiyetler ve ilmi ile amel etmeyi nasip etsin.

Comment

Sizi tanımıyorum ama duygulandım yazınızı okuyunca, Allah sizin de onun da emeklerini boşa çıkarmamış, inşallah sıkıntılarınızın bittiği düze çıktığınız zamana gelmişsiniz, darısı diğer dardakilerin başına.
        Tebrik ediyorum.

Comment

Working...
        X