fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meyvecilik Araştırma İstasyonu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Meyvecilik Araştırma İstasyonu

3. sınıf bahçe bitkileri öğrencisiyim bu yaz staj yapıcağım. Isparta meyvecilik araştırma istasyonunda staj yapmış veya staj programı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
    (ben meyvecilik üzerine tecrübe edinmek istiyorum staj konusunda farklı vasiyelerde bulunabilirsiniz..
    )
  • Fidanligi.com

Meyvecilik üzerine değilde, İşletmecilik, Kalite Yönetim Sistemleri, Mıcrosoft Ofis Programları üzerine tecrübe kazanman daha doru olur. En azından böylelikle işsiz kalmamış ve Ziraat Mühendisliği Mesleğini yapamayan fakat başka sektörlerde çalışan Ziraat Mühendisleri arasına girmiş olursun. Aksi halde İşsiz kalan Ziraat Mühendisleri arasında yerini alırsın. Bırak sen, Meyveyi, ağacı, yaprağı, kurdu, böcüyü. Sana bana bırakmazlar bunları. Adam emekliye ayrılmış hala danışmanlık yapacam, reçete yazacam diye uğraşıyor. Çalışırken ne verdide emekliye ayrılınca verecek anlamıyorum. Bir önerim olmuştu yıllar öncesinde bir mekanda/yerde DSİ çalışanı Ziraat Mühendislerine. Gelin, tarım arazilerinin sulanması için kanallarla ve diğer yöntemlerle taşınan ve inanılmaz kayıplara uğrayan suyumuzun bu kayıplarını en aza hatta %0'a indirmek için, suyuda petrol gibi kapalı borularla taşıyalım demiştim. Aralarında emekli DSİ Bölge Müdürü bir zat; " kardeş, suda petrol kadar değerli olduğunda kapalı sistemlerle taşınır.." deyince cevap vermesi yönünde suyun değerini/bedelini sordum kendisine. Ama cevap veremedi, belki vermek istedi ve kafasından o an metre küpü kaçlira, litresi kaç liraydı diye düşünmüştür. Lakin ben kendisine en doğru cevabı verdim, Suyun bedeli=Hayat. İşte size yıllarca DSİ de yönetici olarak çalışmış bir Ziraat Mühendisi emeklinin içinde bulunduğu durum ve Şuan Ziraat Danışmanlığı yapıyor.. ) Türk Tarımını kimler yönetiyor, Türk Tarımında kimler çalışıyor ve Türk Tarımı şuan kimlerin elinde....

Comment

Working...
    X