fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

acil ödevim var ve kimse yardımcı olmuyo nerdeyse 1 haftadır soruyorum sebzelerin ec ve ph değerlerine nasıl ulaşabilirim. ben bunu bu sitede bulamicaksam üyeliğin ne anlamı kaldı

Comment

valla başka bilen varsa cevap verebilir mi salıya kadar ödevim var ve bulamıyorum kimsenin de ilgilendiği yok

Comment

her sebzenin normal şartlarda olan ph ve ec değerleri gerekli ödev olarak bu dendi. sanırım üretim tonları gibi bi tablo isteniyo. tarim.gov da aradım ama yok

Comment

ec değerleri max min ve optimum değerleri denmişti

Comment

madem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            valla başka bilen varsa cevap verebilir mi salıya kadar ödevim var ve bulamıyorum kimsenin de ilgilendiği yok
            Ah ben siteye uğrasaydım hepsinin asit ve baz derecesini yazrdım.Özür dilerim ben geçen hafta buralarda pek yoktum.

Comment

merhaba arkadaşlar asma çubuklarını köklendirmek için zirai ilaç satan mağazalardan adison adında bir kutu ilaç aldım.şu anda aldığım ilaç ile köklendirmek için 5 lt pedlerin içine koydum.15 gün geçti.Bekliyorum.Daha başka asma çubuklarını nasıl köklendirım.Bağda asma çubuklarını gömdüm.çorumlu teşekkürler

Comment

merhaba arkadaşlar meyve ağaçları zarar görmeyecek İç Anadolu bölgesinde sıkca görülen ottan bahsetmek istiyorum.Bu ot devamlı olarak toprak altından çoğalıyor.En ufak kök dahi uzayıp gidiyorBu otu kökünden yok edebilecek zirai bir ilaç ismi istiyorum Teşekkürler Çorumlu

Comment

Merhaba sevgili çiftçi dostlarım biz üç arkadaşla ormandan 75 dönüm kadar bir arazi kiraladık ve Allah izin verirse ilk baharda ceviz dikecez sizden ricam güvenilir sağlam fidancılar varsa tanıdığınız bana yardımcı olursanız çok sevinirim bizi çok uyardılar fidancılar konusunda dikkat etmemiz gereken konusunda yani anlayacağınız bu işi bilen dostlarımızın yardımına ihtiyacımız bulunmaktadır yerimiz 1.350 rakıma sahip uzunluğu .1500 metre eni 350 metre büyüklüğünde bir gölün kenarı kışları soğuk geçiren bir bölge kahramanmaraşta buraya en uygun ve para kazandıracak ceviz fidanını aramaktayız yardımcı olursanız seviniriz teşekür ederim. 0544 808 28 28

Comment

• Cevap: Ynt: Bahcesel Forum'a Ho? Geldiniz!

merhabalar

Comment

çeçen arkadaşıma-ceviz gen.tr.ye gir. Selami Albayrakla görüş.Bir numara uzmandır.Ne yapacağını söyler.

Comment

Sn ÇEÇEN:Adlı rumuzlu arkadaş..Evvelen dikkat etmeniz gereken,bu sitedeki cevizle ilgili yazıları dikkatli okuyunuz.Şu soruları artık sormaktan nerdeyse gına geldi.Bu sorulara açıkca cevap bulalım.Ceviz nerelerde yetişir? Vadi içleri,göl ve dere kenarları,dere içleri,Nemli ve taban suyu yüksek yerlerin cevize etkileri nelerdir?Geç bahar donlarının ceviz dahil meyve ağaçlarına etkileri nelerdir? Toprağın yapısı nasıl? 0-60 cm,60-120,120-2,50cm toprak yapısı nasıl?.Bölgenizde bulunan ve bu işi bilen uzmanlara bölgeyi gezdirerek ve yukardaki sorulara cevap bularak bu işe girmenizde yarar görüyorum.Kolay gelsin,başarılar dileğimle.

Comment

yeni yılınızı kutluyorum.

Comment

bu aylarda hangi sebzeler ekilebilir ve dikilebilir

Comment

Maalesef hiçbir şey

Comment

sayın selsarac: ben yeni üyeyim bir sorum var taze altın çilekten tohum aldım tohumları çimlendirmek için kurutmam gerekiyormu yoksa hemen toprağa ekebilirmiyim şimdiden teşekkürler.

Comment

Working...
                                X