fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ;BU GÜNE KADAR FORMÜLASYONU BANA AİT OLAN B5A VE ŞAHSIM HAKKINDA ÇEŞİTLİ SÖYLEMLERDE BULUNULDU.DİKKAT ETTİYSENİZ GEREK BU FORUMDA GEREKSE TARAFLI YAYIN YAPAN DİĞER FORUMDA HİÇ CEVAP VERMEDİM.ÇÜNKÜ BEN ŞİRKET ORTAKLIĞIM SIRASINDA BİR ALLAH IN KULUNA ÜRÜN KULLANIMIYLA İLGİLİ TARİF VEYA TALİMAT VERMEDİM.TÜRKİYE NİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE OLUŞAN KONTAMİNSYONLARIN BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE GİZLENMESİ HİÇ DE ETİK OLMAMIŞTIR.BU NEDENLE SAYIN HÜSEYİN OVAK IN BANDIRMADA ÖDEDİĞİ TAZMİNATLARI VE ALINAN SONUÇLARI,URFADA IŞIK BRUCKLEY İN ALDIĞI SONUÇLARI AFYONDA ADIYAMANDA MARAŞTA ANTALYADA ALINAN SONUÇLARINDA AÇIKLANARAK TİCARİ ÇIKAR VE KAYGILARA ÜRETİCİNİN KESİNLİKLE ALET EDİLMEMESİ KANAATİNDEYİM.Kİ BU GÜNE KADAR OLUŞAN SONUÇLAR TAMAMEN BENİM BİLGİM KONTROLÜM DIŞINDA OLUŞMUŞTUR.BUNDAN SONRA DA ÜRETİCİLERİMİZİN BİR TAKIM TİCARİ ÇIKARLAR İÇİN YANLIŞ BİLGİLENDİRİMESİNİN ÖNÜNE GEÇİLMELİDİR KANAATİNDEYİM.BENİM O ŞİRKETTEKİ GÖREVİM ÖNÜME NE GETİRİLİRSE ONU KULLANMAK İDİ.BU BÖYLE BİLİNSİN.BUNDAN SONRA DA OLUŞACAK OLUMLU VEYA OLUMSUZ SONUÇLARDAN KESİNLİKLE SORUMLU OLMADIĞIMI BELİRTMEK ZORUNDAYIM.ŞU ANDA YENİ VERSİYON OLARAK ÇIKARTTIĞIM İKİ GÜBREYLE MEŞGUL OLMAK İSTİYORUM.SAYGILARIMLA SORUMLU OLAN KİŞİLERİN BAŞTA SELAHATTİN YILMAZ OLMAK ÜZERE GEREKEN AÇIKLAMALARI YAPMALARINI ÜMİT ETMEKTEYİM.SAYGILARIMLA UMARIM GERÇEKLERİ AÇIKLAMAKTAN DOLAYI FORUMUZUDAN DIŞLANMAMAK ÜMİDİYLE.

Comment

????????????

Comment

AVRUPADA FABRİKASYON HAYVAN YEMLERİ YASAKLANMAYA BAŞLADI.BU YEMLERDE YÜKSEK MİKTARLARDA DİOKSİN OLDUĞU VEHAYVANSAL ÜRÜNLERLER İNSANLARA GEÇTİĞİ,2-5 YIL ARASINDA (KANSEROJEN OLDUĞU İÇİN)HASTALIĞI TETİKLEDİĞİ VEYA HIZLANDIRDIĞI TESPİT EDİLDİ.YANİ ÇİFTÇİMİZ KENDİ YEMİNİ KENDİSİ YAPMAK ZORUNDA.EN GÜZEL VE EN VERİMLİ YEM NASIL YAPILIR İLGİLİ ARKADAŞLARDAN RİCA ETSEM BİZİM İÇİN ARAŞTIRABİLİRLER Mİ?SAYGILARIMLA ALLAH A EMANET OLUN.

Comment

ALLAH IN BİLDİĞİNİ KULDAN SAKLAMAMAK LAZIM.DİĞER FORUMDA B5A SIVI ORGANİK GÜBRENİN BENİM METOTLARIMIN VE FORMÜLÜMÜN DIŞINDA TAMAMEN AKADEMİK KONTROL ALTINDA YAPILACAĞINI SELAHATTİ YILMAZ BEYLER YAZMIŞLAR.BENİM FORMÜLÜMÜN VE METOTLARIMIN DIŞINDA ÜRETİLİRSE O ZAMAN O B5A OLMAZ Kİ.ŞİRKET KURULUMUNDAN ÖNCE BİZZAT KENDİ 7 YILLIK ARGE ÇALIŞMALARIMDA HER TÜRLÜ DENEMELERİ YAPILARAK SON HALİNİ ALDI O ÜRÜN.BUNU KENDİLERİDE BİLİYOR Kİ EN KÜÇÜK BİR MÜDAHELEDE YANLIŞ REPLİKASYONLARIN OLUŞTUĞUNU.SELAHATTİN YILMAZ BUNU YAZIP AÇIKLARKEN BUNUN SORUMLULUĞUNUN ALTINDA KALABİLECEK Mİ?

Comment

kimse bilmeski burası ağaç severlerin bölümü ağaçla alakalı sorun varsa sor ama hayvanlarla aramız kötü birtek arılar hariç onun uzmanı var ama hayvan uzmanımız yok

Comment

Arılar güzel canlılar.Hayvanlarda apayrı güzeller.mevlam özenerek yaratmış onları.ama dünyayı hem insana hemde hayvan dediğimiz canlılara dar eden iki ayaklılar olmasa.30 yıl önce babalarımızın ve dedelerimizin yaptığı tarımdan o kadar uzaklaşmışız ki;şimdi o tarımın adına organik tarım diyoruz ve ürünlerini en az 4 kat daha fazla para ödeyerek alıyoruz.30 yılda türkiyemin toprakları bu kadar mı katledilirdi?ben hepimizin bu konuda halen tam bilinçlenemediğimizi düşünüyorum.saygılarımla

Comment

Türkiye de 2 tane terör var.İnsanları acayip katlediyor.İlki trafik terörü.onu cezalarla falan önleyebilirisniz.Ama tarım terörüne nasıl dur diyeceğiz.konvansiyone tarım teknikleri ile öyle bir hale gelmişiz ki;2004-2006 yıllarında kanser vakaları %339 oranlı artmış.Kalp dama hastalıkları ha keza.onuda geçtim toprak kalmamış toprak.%92 lik bölümünde organik madde miktarı 1 ve birin altında.maya takvimine göre kıyamet 2012 yılında yaaaa.Şu anda biz bunu yaşamaya başladık gibi geliyor.

Comment

Türkiye bir tarım ülkesi.Bu ülkede amerikan koleji,alman ingiliz özel kolejler....yakında papua yeni gine koleji de gelir tamam olur.amma işin garip tarafı bütün siyasilere yazmama rağmen bu ülkede haleen tarım kolejinin olmaması ne kadar büyük bir ayıbımız diye düşünüyorum.

Comment

ÖZEL AĞAÇLANDIRMA YAPMANIN 10 DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN DAHA ZOR OLDUĞUNU BELİRTİRİM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK ZORLUKLA ÖZEL AĞAÇLANDIRMA İÇİN 75 DÖNÜM ARAZİYİ KİRALADIK EN ZOR AŞAMASININ BÖLGE İNSANIN SANA YEDİRMEK İSTEMEMESİ BUNU SAKIN UNUTMAYIN SAYIN DOSTLARIM TECRÜBELİ BİR KİŞİ OLARAK NASIL VE NELERE DİKKAT ETMELİYİZ KREDİSİ,HİBESİ A DAN Z YE HER KONUDA YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞA YARDIMCI OLMAK BABINDA BANA ULAŞABİLİR SORABİLİRSİNİZ BENDE SİZİN GİBİ BİR ÇİFÇİYİM SANMAYINKİ BİR SİTEM VAR VEYA SİTEDE SATIŞTAYIM SADECE YARDIMCI OLMAK ANLAMINDA BANA 0533 566 54 44 NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

Comment

kiraz bahcemin toprak tahlil neticesi PH 8.2 çıktı.PH ı 7 ye nasıl ekonomik şekilde düşürebilirim.

Comment

Sn Yıldırım32: Toprak PH'sını düşürmenin en bilinen yolu Elementel Kükürt(S) kullanmaktır.PH'sı yüksek topraklar geçirgen olmayıp,bünyesinde bitki besin elementleri son derece azdır.Bu nedenle bu torakların iyi işlenmesi,Çiftlik gübresi,Leonardit gibi organik maddeleri artırcı ürünleri kullanmanız gerekir.Kolay gelsin,başarılar dileğimle...

Comment

kiraz bahcemin toprağı tuzsuz fakat çok kireçli

Comment

kiraz bahceme toprak tahlili yaptırdım.PH 8.2 tuzsuz ve çok kirecli çıktı.İlk sorumda tuzsuz ve çok kireçli demeyi unuttum.Şimdi tekrar soruyorum toprağın PH ını 6.5 veya 7 ye en ekonomik şekilde nasıl düşürürüm.

Comment

selamlar benim bulunduğum apartmanın çatı katı yaklaşık 150mtkare.bır o kadarda bodrumu var boş ben bu alanda,kültürmantarı harıcınde,başka ne yetıştırebılırım?ek gelır yapmak istıyorum ltf bana yardımcı olurmusunuz?teşkler.

Comment

merhaba arkadaşalar topraksız tarım hakkında bilgi istiyorum yardımcı olabilirsiniz

Comment

Working...
                                X