fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süs Bitkileri Sektörü Flower Show'da Buluşacak

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Süs Bitkileri Sektörü Flower Show'da Buluşacak

Süs bitkileri sektörü, 13-16 Mart 2008 arasında İzmir'de düzenlenecek Süs Bitkileri, Seracılık ve Peyzaj Donatıları Fuarı'nda (Flower Show) buluşacak.
    Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri, İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve Ege Süs Bitkileri Üreticileri ve Peyzaj Uygulamacıları Derneği işbirliğiyle düzenlenecek fuarın tanıtılması amacıyla İZTO'da bir toplantı yapıldı. Burada konuşan İZTO Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Öğmen, sektörün geldiği noktanın en iyi şekilde fuarlarda görüleceğini kaydetti. Oda olarak fuarlara büyük önem verdiklerini anlatan Öğmen, katılan firmaların 12 metrekareye kadar stand bedellerinin yarısını ödediklerini hatırlattı. Türkiye'nin süs bitkileri üretiminde 6 bin 500 dekar ile İzmir'in ilk sırada olduğunu kaydeden Öğmen, "Bu miktar, ülke genelindeki üretim alanlarının yüzde 26'sına denk gelmektedir. Geçen yıl fuarı 15 bin 975 kişi ziyaret etmişti ve bine yakını yabancıydı. Bu yıl yerli ve yabancı ziyaretçi sayısının artacağına inanıyorum.'' dedi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise birlik olarak Flower Show'a önem verdiklerini ifade etti. Forza Fuarcılık'tan Tuba Balcı da geçen yıl 150 olan katılımcı firma sayısının bu yıl 170'e ulaşacağını, gelecek yıldan itibaren de fuarı uluslararası hale getirmeyi düşündüklerini söyledi. (Cihan Haber Ajansı)
  • Fidanligi.com

Cevap: Süs Bitkileri Sektörü Flower Show'da Buluşacak

Bahcesel.com olarak bizde bu fuarı dört gözle bekliyoruz. Gelme imkanı olan üyelerimizi de bu fuarda görmek istiyoruz. Üyelerimizin giriş biletleri elimizden geldiğince bizden...

Comment

Working...
    X