fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tarım Tv İnternet Üzerinden Test Yayınlarına Başladı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tarım Tv İnternet Üzerinden Test Yayınlarına Başladı

Çiftçilerin bilinçlendirilesi amacıyla Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Tarım Tv'nin internet üzerinden test yayınlarına başladığını bildiren Tarım İl Müdürü Mehmet Kaya, çiftçilerin yayınları takip ederek, tarım, ziraat ve hayvancılık konusunda bilinçlenmelerini istedi.
    Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan Kaya, "Tarım TV Test Yayını adı altında Tarım ve Köyişleri Bakanlığımız, Yayın Dairesi Başkanlığı web sitesinden www.tb-yayin.gov.tr çiftçilerimize, üreticilerimize, teknik elemanlara ve tarımla ilgili tüm kesime hitap eden tarımsal içerikli yayın yapılmaktadır. Tarım Tv Test Yayınının içeriği yayın akışı bölümünde belirtilmekte olup; tarımla ilgili haberler her hafta, tarımla ilgili eğitim filmleri de tarım takvimine bağlı olarak her ay güncellenmektedir" dedi.

Kaya, yapılan yayınların önemli ve bilgilendirme amaçlı olduğunu kaydederek, tüm çiftçilerin yayınları takip etmesi gerektiğini söyledi.

iha

Cevap: Tarım Tv İnternet Üzerinden Test Yayınlarına Başladı

bahcesel internet tv yayini yapsa nekadar güzel olur

Comment

Bence bu tarım tv hiçte bakanlığa yakışır bir yayın değil. Youtube gibi bir site viedo yayını ile dünyanın en çok ziyaret edildiği bir site.

Televizyondan daha çok internet üzerinden haberlerin takip edildiği günümüzde, zaman çok değerli. lafı dolandırmadan şuraya getireceğim.

Madem Tarım Bakanlığı elinde birçok eğitim filmi var. Ben Tarımtv yi açıyorum koyunculuktan, vs vs ilgilenmediğim bir konuda yayın yapılıyor. Şimdi ben bunun başında mı beklemeliyim? yoksa saati kurup saat çalınca o konuyu öyle mi izlemeliyim?

Halbuki bunun yerine videoları koysalar da istediğimi seyredebilsem. Youtube kuran iki kişi tüm dünyaya milyonlarca videoyu yayınladı da Tarım bakanlığı 200 viedoyu mu yayınlayamayacak.

Tarım tv nin günlük ziyaretçi profilini çok merak ediyorum. Acaba ne kadar meraklısı var. Bence çok düşüktür.

Bahcesel böyle bir yayın yapar ancak ondan önce videolarının tamamını ortaya koyup, yukarıda bahsettiğim esaslar dahilinde bu işi yapar.

Çünkü Zamanınız bizim için değerlidir!

Comment

İnŞallah Yakinda Bahcesel Onu Da Yapacak

Comment

tabiki bekliyoruz sabırsızlıkla

Comment

böyle birşey çok güzel olur

Comment

Working...