fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bugunku bahca calismasi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bugunku bahca calismasi

sabah ki calismam masif uzerineydi gul agaclarinin dikili oldugu alan tam bir bit pazari gorunumdeydi bellen sinir cizgisini belirledim ve sonra topragi capalamak suretiylen havalandirdim ve yabani otlari temizledim gul agaclarinin dibine mutlaka materyel organik konulmasi gerek en az yilda bir materyel organikleri kok kesimine koydum
    ogleden sonraki calismam onceden elle yolrdamiylan temizledigim cim arasi yosunlarin ardindan cimlere serpmis oldugum vitaminlerin uzerinden 20 gun civari gecti ancak bahce asiri derecede yabani ot oldugundan tam bir cimleme yapilamaz nedeni ise musterinin yosun bosluklarinin doldurulmasini istemesi ilk once en kisa sekilde cimleri bictim sonra butun cim tohumlarini araziye yayarak dagittim el yordamiyla bugday eker gibi ve sonuncusu suladim arazi duz olmadigindan rulo gecmeye gerek gormedim yarinki cok ilgin olacak o yarin aksam

Cevap: bugunku bahca calismasi

İbrahim Bey, Günlük notlarınızı ve tecrübelerinizi Bahcesel BLOGSEL de, BAHCESELFORUMSEL - Blogs linkinde yazabilir ve kendinize ait bir arşiv oluşturabilirsiniz. Blogsel sizin gibi gün gün bahçesinin takibini yapan ve tecrübelerini paylaşmak isteyen bahçe meraklıları için de son derece kullanışlı bir bölüm. Bence bu tecrübelerinizi o bölümde daha aktif olarak yazabilir ve kendi yazılarınıza yorumlar alabilir ve cevaplar verebilirsiniz. Bence bir deneyin...

Comment

sagol hocamda ben burada mutluyum bu sekilde mutluyum kendime ait olmasini istemiyorum yazip buraya not tutmak iyi olur obur turlu eminimki moniotonlasarak uzaklasirim

Comment

Sayın ibrahim simsek beyin gerçekten yararlandığım verimli bilgileri var. Ancak ibrahim bey gerçekten bunları forumdada olsa bir başlıkta toplasanız her defasında faydalanılacak bilgiler için yeni bir sayfa açamasak diyorum. Yani bir başlıktaki arşiviniz bir defter gibi her defasında her bilgiyi birarada bulabileceğimiz güzel bir kaynak olacaktır. Mesela şöyle bir başlık açsanız "Tecrübe Defteri" ve bizde tüm tecrübe ve tavsiyelerinizi bu başlıkta öğrensek bizim için inanılmak kolaylık olacak. Aksi halde tecrübeleriniz ve verdiğiniz bilgiler ayrı ayrı başlıklarda açması sıkıcı birer başlık olarak kalacak. En azından benim için bu böyle.

Comment

sahper sevgili arkadasim bu istegi selserac abiye sorsaniz o bunlarin tamamini bir baslik ve dogru turkceyele duzeleyerek yerlestirebilir peki neden ben degil isin gercegi sudurki bilgisayar yasami bana cok yeni kas yaparken hereyi bir birine karistirabilirim ama isteginiz hosuma gitti eger gercekten yardimci olabiliyorsam bu aksam huzurlu bir uyku cekebilirim

Comment

bende bilgilerinizden faydalanıyorum diğer arkadaşların dediği gibi sadece bir yerde olsa çok iyi olur...

Comment

Working...
            X