fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bugunku konumuz japon bahcesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• bugunku konumuz japon bahcesi

birazdan isten yeni geldim kizim ve aciktik once yemek sonra onun uykusu pratik bilgilere ekleme yapacagim ve yeni sayfa daha baslatmayi dusunuyorum teknik bilgiler olarak ilgilenen lere duyurulur yanliz lutfen ozel mesaj atip ozel peyzaj ja uygun cizimler istemeyiniz bunun bir fiyati var ve turkiyedede bunu yapanlar var kimsenin nasibe ortak olmak istemem o yuzden genl bilgiler olarak verecegim karar verdim olcum uzeri cizim ve bitkilendirmelere cevap vermiyorum genel tyazacagim
    sevgi ve saygilarimla
    ibrahim simsek
  • Fidanligi.com

Cevap: bugunku konumuz japon bahcesi

İbahim bey asıl mesleğiniz nedir ve şu an hanği kurumdasınız

Comment

benim meslegim bahce duzenleme sanati kendi meslegimi yapmaktayim herhangi bir kuruma bagli olmadan kendi musterilerime calismaktayim
      sevgi ve saygilarimla

Comment

evet japon bahcesi demistik birincesi genel bilgiler icin bulundugunuz bolgedeki grafik cizimcilerden yararlanmanizi dilerim japon bahcesinin ozelligi bitkiler asya kokenli toprak asit bundan dolayi cim yerine mutlaka yosun olmalidir bu konuda ozel yosunlar yetistirilmektedir bahcede kesinlikle cevresi beyaz taslarla cevrili havuz ve baliklar cit olarak camelia rhodendron ve yosunlarin uzerinde yurumemek icin japon stili tas doseme aslinda bunlarin tamamini acikca yazabilirim ancak meslektaslarima karsi hos olmaz bu onlarin da meslegi onlarda ekmek paralarini bundan kazaniyorlar ama cok guzel bir bahceniz olacagindan emin olunuz genis bilgi icin mutlaka yakininizdaki bir uzmana danisiniz
        sevgi ve saygilarimla

Comment

teşekkürler. Bir dostumun japon bahcesi merakı vardı onun srularını size yönlendireceğim selamlar

Comment

(rica ederim

Comment

Japon Bahce Sanatı
              sade guzelligin bahcesi. japonya nin feodal donemlerinden beri suregelen unique sanatlarindan biri. (bkz: ukiyoe) diger sanatlarda ve zanaatlarda oldugu gibi dunyanin baska herhangi bir yerinde gorulmesi oldukca zordur. shintoist ve budist inancin golgesinde sekillenen japon halkinin evlerinin , kosklerinin ve satolarinin anlasilamaz bir huzur ve guzellikle gorulmesini saglayan sanattir. yine basit guzellik felsefesi ile gelismistir. ayni zamanda bahcenin muhtelif yerlerinde kendi myth lerine ve dinlerine gondermeler yapan unsurlarda bulunur. ornek olarak her fotografta gorulebilen belirgin olanlari tas yollar , tas fenerler verilebilir. soylenen odur ki tas yollar ejderhanin pullarini ve tas fenerde gozunu simgeler. ejderha koruyucudur. bahcedeki bu yollar icinde yasayan aileyi koruyucu bir rune yani bir semboldur. bahcedeki bitkilerin duzenlenmesi , yerlestirilmesi yine belli cizgiler icinde ve butunlugu bozmadan olur. bu aslinda bir guzellik buyusudur. dogru materyalleri dogru yerlerde kullanarak icine giren kisiye huzurlu bir guzellik sunar. sanatin temelinde yine shibusa ya da daha cok bilinen hali ile shibumi vardir. bahcelerin vazgecilmez ogesi sakura yani kiraz cicekleridir.Her taşın olduğu estetikte bir zen sanatı vardır.

Comment

ukine:japonlarin geleneksel resim sanati. cogunlukla doga resimlerinden olusur.

Comment

eklemen icin sagol sahra bilgilerin genel anlamda ver ancak yapilisini verme bence cunku bu isi meslek olarak yapanlar var
                  yinede yazin cok guzel olmus ellerine ve aklina saglik inanki bu yazi benim aklima gelmezdi

Comment

mesleğini tam olarak söylermisin.bahce düzenleme sanatı olarak değil meslğini merakettim

Comment

bu benim meslegim turkcesi peyzaj sanirim ama bu bir fransizca peysagist peyzaj buradan cikma bu yuzden bahce duzenleme sanati diyorum benim meslegim budur yani musterim arar ne istedigini bildirir ornek ingiliz bahcesi fiyat onemli degil der yada fiyat cikar kabul eder olay biter olculerimi alir cizimi yaparim onun bedelini oder sonra isine gelmeyenler varsa degistirir ve sonra evin bahce kismi tamamen elimden gecer

Comment

iki tane çalıyı yan yana getirip dikende peyzaj sanatını icra ediyorum dediğiiçin mesleğini sordum

Comment

meslegim budur yazdimya ben yasamimi bi isten kazanmaktayim ailem ve ben bu isten kazandigim paraylan geciniriz

Comment

Değerli İbrahim, Bahceseli ne maksatla kullanıyorsunuz? kendi reklamınızı yapmak için mi? yoksa bilgi paylaşımı için mi? Burada bulunma gerekçeniz bilgi paylaşımı içinse eğer (yöneticiler şimdiye kadar size seslerini çıkarmamışlar galiba) size tavsiyem Türkçenizi düzeltin. İlgili ilgisiz ve de her yere başlıklar açmayın. Burası size ait kişisel bir site değil. Burada yazışan birçok akademisyen ve mühendisler var. Kimse sizin dilinizi ve yazdıklarınızı anlamak zorunda değil. Sitemizin değerini düşürmeyin lütfen.

Sorularınız varsa sorun, cevap bekleyin. Sizi epeydir takip ediyorum. Kendinizi bu işi bilen tek insan düşüncesinden çıkartın. Bahceselde birçok bilgi var zaten. Sizin yazdıklarınızı da anlamakta zorlandığım için yazılarınızı okumuyorum. Gülüp geçiyorum sadece... yarım yamalak bilgilerle kimseye de reklamınızı yapamazsınız...

Comment

sevgili kalamana ben meslegimi turkiyede yapmiyorum bunun icin reklamada ihtiyacim yok ikincisi snirim muhendislerde is arayan insanlardir malesef sizin kultur bakisindaki insanlarin sorunuda budur turkceme gelince ve turkce yazimim kotudur bunu ben herzaman kabul etmisimdir bu konuda hem fikirim yarim yamalak bilgiler derkende gulup gecmeniz beni sevindirdi demekki ihtiyaciniz yok bilgi insan herzaman iyidir ve benim bilgilerim ki eger gercekten takip ediyor olsaydiniz bazi yerlerde konun beni astigini bilgim olmadigini belirtmisimdir cunku ukalaligi sevmem yazilarimi okumamaniz nedense yazdiginizda da belirtmis oldugunuz uzere uzun zamandir takip eymenizden anlasiliyor her zaman demisimdir bilimse calismalar insanlari yuceltir ancak size turkce yazim konusunda uyari yaptiginiz icin tesekkur ederim ancak tekrar soylemek istiyorumki reklama ihtiyacim yok hele turkiyede hic
                              sevgi ve saygilarimla
                              hosca ama bosca kalmayiniz
                              ibrahim simsek

Comment

Working...
                              X