fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu gunku bahce islerim

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bu gunku bahce islerim

Şimdi zamani oldugu icin cim bicme hergun yasadigim bir olay, sonrasinda asitli toprak massifi yapmak istedigim bir bahcede mal sahibini ikna edebilmek icin gobegim çatladi.

Ben den onceki peyzajci kadincagıza olmadik sacmaliklardan bahsetmis, neyse kadini ikna edebilmek icin rhodendron ilen açelya diktim. Şimdilik ucret almadim cunku kok salip salmayacagindan emin degil ama ben eminim.

Daha sonra evin on tarafindaki çit duvar olarak dusunulmus aslen arkasi ciceklerle dolu olan saçma bir islemin iptalini sagladim. Kadinin cok guzel bir cicek massifi olmasina karsin onune hangi zeka agac cit cekmis bilemem ama kadin aslinda mutlu olmaya basladi bahcesinden nefret eder olan bu kadincagiz. Yavas yavas bahcesine tekrardan gulmeye basladi ama zamanla daha guzel olacak bahce genis olmasindan dolayi rahat oynayabiliyorum çam gillerin oldugu bolgenin arasina mutlak suretle katir tirnagi ekecegim hafif caprazinada asitli toprak masifi gelecek açelya sikimma rhodendron camelia ortanca gibi kapinin onundeki yok ettigim citin yerine tas duvar ormek suretiylen beyaz cimento ile sivalayip ara bosluklar bikarakarak yasan bitkiler ekecegim evin yan tarafindaki massifte cok kotu durumda oradaki bir cok bitki yok edilecek ve yerlerinede lavanta konulacak bir kacta yasayan bitkiler evin ust tarafina aslen istedigim bir hurma agaci buraklara yeni basladi.

Neyse bugunluk bukadar yapmaya devam ettikce yazarim ikinci musterimde yeni cok ilginçtirki bahcesine cok deger veren fakat her ektigi olen bir musterim bunun icin her ekimde beni cagirmakta biraz yabancı ot temizligi ile incir ektim, oda yeni buralarda neyse cenem dustu gorusmek uzere hosca ama bosca kalmayaniniz benim sevgili vatandaslarim.

Cevap: bu gunku bahce islerim

Bizi ne yaptıklarınız ilgilendirmiyor. eğer her gün buraya başlık açmak gibi bir niyetiniz varsa yanlış yaparsınız. Bahcesel blogselde yazın. Nasıl olsa orasının her konuya açık olduğunu biliyorum, hem kimseyi rahatsız etmezsiniz.

Comment

Sanırım İbrahim bey bize öğretirken bizde ona forumu öğreteceğiz. Doğrusu çok bilgileniyorum, ama ne zaman nereye başlık açacağı belli olmuyor ki . İbrahim beyden bir şeyler öğrenmek için peşinden koşacağız anlaşılan.

Bu arada İbrahim bey bahsettiğiniz bahçe için resim yerleştirebilir misiniz?

Comment

valla forumun kullanis sekliyle ilgili bilgiye ihtiyacim var resim atmak derken dun uctane resim attim kartopu ile ilgili valla hemnuz goren olmamis sitede

Comment

Working...
        X