eh aksama yorgunum ve birazdanda ise gidicem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ingiliz bahcesi
Collapse
X
-
Cevap: ingiliz bahcesi
ingiliz bahcesinin en buyuk ozelligi dogal halde birakilmasidir yani bahce duzenlenirken dogal olan olusumlari bozmadan tumsek varsa o halde birakarak duzenlenen orman bolgesine yakin bolgelerd kafes tel cekilse dahi ara bosluklar birakilarak yabani hayvanlarin girisine izin verilen geneldede cim yerine yabani otlarin buyumesine olanak saglanan ozgur bahcedir
Comment
-
İbrahim bey merhaba,
Bilgi ve Tecrübenin paylaşımındaki zenginlik hakkında bir yazı geldi az önce, sizinle ve üyelerimizle paylaşmak istedim. Bu günkü olayla da oldukça ilgili...
Bir gün Konfüçyüs öğrencilerinden birine dedi ki:
"Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen; ben sana bir yumurta verirsem; yine sende bir yumurta, bende bir yumurta olur.
** ** **
VE DAHA SONRA ŞÖYLE DEDİ:
Sende bir bilgi var. Bende de bir bilgi var. Şayet ben sana bir bilgi verirsem, sen de bana bir bilgi verirsen; sende iki bilgi, bende de iki bilgi olur.”
Bilgi paylaşımının üstünlüğü işte burada.
moralinizi bozmayın lütfen...
Comment
-
sevgili selserac benim amacim moralimi bozmak degil o insanin dogrularinada saygi gostermem gerekir bu bior gercekbenim kizdigim insanlarin eksiklerini assagilar gibi bir burnu buyukluk ancak belkide ben yanlis anlamisimdir olabilir ozelliklede turkcedeki yorum kapasitemi dusunursek ancak beni kimseye kirgin degilim mutlu ve huzurluyum ancak moral verdiginiz icinde tesekkur ederim
Comment

Comment