fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Feromonlar hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Feromonlar hakkında

Arkadaslar biyoteknik mücadele de kullanılan feromonların ticari olarak satıldıgını biliyorum fakat ücretleri hakkında bu cumaya kadar cok acil bilgiye ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim

Cevap: Feromonlar hakkında

Özel mesajla size bir link gönderdim oradan feromon tuzakları hakkında telefopnla iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.

Comment

feromon nedir? geniş açılımını yapar mısınız?

Comment

peyzaj_6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        feromon nedir? geniş açılımını yapar mısınız?
        Feromon böceklerin çiftleşme zamanı dişiyi bulmasına kendi aralarında haberleşmesine yarayan bir salgıdır. türlere spesifik bir salgıdır bu nedenle feromonlarla yapılan mücadelede sadece hedef canlı ortadan kaldırıılır ve diğer yararlı canlılara zarar verilmez. herbisit veya insektisitlerle topraga içme sularına bitkilere verilen zararlar feromon tuzaklarda görülmez bu kadar bilgi yeterlimi

Comment

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Özel mesajla size bir link gönderdim oradan feromon tuzakları hakkında telefopnla iletişime geçerek fiyat alabilirsiniz.
          teşekkür ederim aradığımı buldum Prays oleae nin biyoteknik mücadelesi hakkında bir araştırma yapıyordum. Bu canlıda wing tuzaklar kullanılıyormus.Yardım için saolun

Comment

evet yeterli teşekkürler...

Comment

Working...
            X