fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

pratik bilgiler

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• pratik bilgiler

bel sagliginizi dusunuyorsaniz bel kayisi alin yada adi farkli olabilir bel kemigindeki disklerin korunmasi amaci ile uretilmis bir cesit kusaktir

Cevap: pratik bilgiler

tarim konusuinda onlarca teori olmasina karsin herkesin yazdiklarini kabullenmeyip tam profestonel olan insanlarin sozlerini uygulayiniz bu size hiz kazandiracaktir

Comment

ben bahce ve bag budaması hakkında teknik bilgi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Comment

yapabilecegim bir sey varsa olabilir ancak bulundugunuz bolgenin hava sartlarini iyi bilen bir kisiden yardim almaniz dogru olacaktir ancak sorularinizi genel olarak cevaplamaya calisirim

Comment

bir pet su sisesinin arka kismini keserek bas kismini topraga domates cilek gibi bitkilerinizin yanina koke yakin gomerseniz sulamada su direk kok kismina ulasir su kaybi azalir

Comment

içtiginiz mesrubat ve su şişelerini atmayın bir makasyardımı ile ikiye bölün ve bunları fide yetiştirmede kullanın ayrıca guerillagardening.com dan ilgili bilgileri alabilisiniz

Comment

benim ilgi alanım sardunya bitkisinin her türlü renk ve çeşitini en ekonomik olarak yetiştirip bunu izmirin her yerine dikip çoğaltmak

Comment

eğer benim gibi meraklı iseniz yolda yürürken gördüğünüz her sardunyadan bir dal kesip iri yapraklarını koparıp hafif nemli toprağa serinlikte dikmek bu kesilen yaprakları da yeşil gübre olarak kullanmak

Comment

ilgilenenlere sardunya aşısının nasıl yapıldığını anlatabilirim

Comment

bahçenizin bir bolumunu kaktus ekerek guzellestirebiliceginizi unutmayiniz kaktusler dona karsi dayanikli nem ve rutubete karsi hassastirlar kisin yapilacak koruma ile bahcenizin bir kosesi surekli kaktuslerin o muhtesem goruntuleriylen guzellesecektir

Comment

yabani otlari ilac ile yok ederken unutmayiniz musterinizin evcil hayvani kedi kopek gibi varsa uyariniz kedi ve kopekler ot yiyen hayvanlardir zarar gorebilirler

Comment

bahcenizdeki kostebek basiniza bela oluyor ve zarar vermek istemiyorsunuz iste size alternetif cozumler Allium sativum Euphorbia lathyris Fritillaire impériale Hyacinthus Narcissus Allium cepa Ricinus communis çimlerinizin belli koselerine ekeceginiz bu bitkiler kostebeklerin bas belasi olacaktir

Comment

ester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          benim ilgi alanım sardunya bitkisinin her türlü renk ve çeşitini en ekonomik olarak yetiştirip bunu izmirin her yerine dikip çoğaltmak
                          8 10 tane sardunyam var çok çabuk tutuyor bu çiçek

Comment

Merhaba

Sitenize yeni üye oldum.Ankarada yaşıyorum.Ben de tam bir bahçe aşığıyım.Bahçedeyken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.
                            Benim iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
                            Üç yıl önce diktiğim manolya boyu iki mt.olmasına rağmen daha çiçek açmadı.
                            Geçen yıl üç yaşında olan deveci armudum ilk yılı olmasına rağmen iyi meyve vermişti ama bu yıl hiç meyve vermedi,bir de yaprakları açık yeşil renk oldu ne yapmalıyım.Selamlar...

Comment

Cevap: Merhaba

manolyanizi diktiginizde terrede bruyerre yani asitli toprak koydunuzmu ph 4.5 civarlaridir armudunuzunda budamasini uygun yaptinizmi bolgenizdeki profesyonellerden yardim aliniz aksi taktirde agaclarinizi kaybedebilirsiniz

Comment

Working...
                              X