fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mosaique culture

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mosaique culture

Albums photo de lecroisee - Les galeries photo de plantes et de jardin de GardenBreizh bir goz atmanizi rica edicem yapilisi kolay ama sikici gicik verici bir istir hemde pahali

Cevap: mosaique culture

bu tur calismalirinizi evinizin icerisindeki uygun buldugunuz duvar uzerindede uygulayabilirsiniz bunun icin cepleri olan uzun ve genis keten bezine ve keten bezinin alt kismina gelecek bir sekildede naylona ihtiyaciniz vardir once naylon duvara monte edilir sonra keten bez plastik musamba sulamadaki duvara olabilecek sizmalari engellemek icin konulur cepli keten bezinin ceplerine toprakla doldurulur ve uygun bulunan ciceklemelr yapilir ancak cok luks isteniyorsa is biraz pahaliya kacar pompa lazimdir pvc boru ve elektirik sistemi gerekmejktedir duvarin altina akvaryum konur hafif akvuryum girecegi sekildeki noktadan duvar kesilir pompa akvaryuma yerlestirilir ve pvc boru ile sacin arka kisminda cikartilir ve diger ozel ekleme borularla duvarin dor bir yanina dagitilir sacin yada uzerine keten bez konulur ceplerin tamami mutlaka suda yasayan bitkilerlen donatilir ve pomba calistirilir yani akvaryumdan cikan su saçin arkasindan yukari ve duvarin uzerinden suzulmek suretiyle tekrardan akvaryuma dokulur yan duvarlara isiklarda konuldumu vede akvaryuma isitici ve sus baliklarida eklendimi guzelligine doyum olmaz
    ekleme yapmak isteyenlere acigizdir

Comment

ibrahim bey bunun bir fotoğrafını gönderebilirmisiniz? oldukça ilginç bir uğraş tahmin ediyorum yapmak isteyenler olacaktır.

Comment

bu topiary sanatı sanırım çok zevkli ve farklı bir uğraş.

Comment

peyzaj_6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bu topiary sanatı sanırım çok zevkli ve farklı bir uğraş.
          ayrıca farklı tasarım uygulamaları var.

Comment

bu konuda internete gitmem gerek bulucagami saniyorum bu konuda egitim almama ragmen resim yok yazim yaptigim bir calisma degil aldigim teoridir ancak cok daha farkli calismalarda mevcuttur eski tas evlerin aralarina beyaz cimento kirec ve ince kumla yapilacak siva ve sivalarin arasinda birakilacak bosluklar ciceklerlen kapatilarak sekillendirile bilir

Comment

Flowall: Mur végétal d’intérieur, véritable jardin vertical chez vous, décoration à la maison tam istedigim sekilde degil ama aramaya devam ediyorum siteden ulasabilirler ic duvar bitkilendirmesine

Comment

Jardins verticaux, murs végétaux et architectures végétales - Les réalisations Greenwall

Comment

Working...
                X