fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

japon bahcesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• japon bahcesi

siteye girdikten sonra resimlerin uzerine tiklayiniz Jardin Japonais : créér son jardin japonais

Japonismus: Art de Vivre Japonais - Les japonais et la nature resimlere tiklamayin bu adreste buyumuyor

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...yotogarden.jpg japon bahcesi icin gerekli yosunlar

Cevap: japon bahcesi

iyi hoş resimler güzelde bunları türkceye çevirseniz olmazmı?illa yabancı dil bilmekmi gerekiyor.birde bu bahçenin orjinalini japonlar bizim memlekete kuralı yıllar oldu gelip görebilirsiniz.KIRŞEHİR-Kaman ilçesi kalehöyük de

Comment

sevgili tabiatci turkceye neden cevirmem gerekiyorki zaten sizin oralarda yapilmis bos bir calisma olur lutfen nasil yapildigini yazarsaniz belki bilmeyenler olurda onlara yardimci olursunuz

Comment

sn ibrahim bey kardeşim,bu bahceyi japonlar kendileri yaptı.gezip görmek gerekli,peyzajcı,mimar ve ilgilenen kardeşlerimizn görmesine inanaıyorum.burası japon prensi mikasanın direktifleriyle kuruldu.mayıs ayı içerisinde sn cumhurbaşkanımız ve japon yetkililer tarafından tesisler açıldı.malesef japonca öğrenemedik. yaşımızda geldi 48 iş-güç coluk cocuk derken zamanını geçirdik,sn arkaşlarımızın bilgisine sunulur

Comment

sayın Tabiatçı paylaşım için teşekkürler...

Comment

elbetde en güzel meslek ,size başarılar.bu tarafa yolunuz düşerse bekleriz.

Comment

inanılmaz bişey bu resimleri görünce bi kez daha aşık oldum mesleğime iyiki bu bölümü bitirmişim

Comment

bende aynı şeyi düşünüyorum eee boşuna singatürümde yazmadım

Comment

arkadaslar dogal bir bahce istiyorsaniz birde ingiliz bahcelerine bakmayi deneyiniz

Comment

Working...
                  X