fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayat Paylasıldıkca Guzeldır

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Hayat Paylasıldıkca Guzeldır

killi topragin suyu tutma ozelliginin bir tanesi + ve eksi olayidir aslinda dosya gondermek isterdim ama neyse arti ve eksinin anlasamamasi yuzunden killi topradin surekli suyu ittigi ve suyun surekli hareket halinde oldugunu kabul edersek killi topragin uzerinde bulunan suyunda sizmasi mumkun degildir tabi burada onemli olan bir noktada killi topragin mutlak suretle cok ince bir olusum olmasidir sizinti olmasina imkan vermeyen bu katman suyun topragi kirarak catlatma yolu ile assagiya sizmasida olasi degildir neyse çenem yine dustu resimsiz anlatim bos bir ask hikayesi gibidir sanirim

Comment

tam bir killi toprak bularak avuc ici ile ayalayiniz misket konumuna getirdikten sonra bir bardak suya birakiniz ve gozlemleyiniz

Comment

ya bu anayasa bahkemesi ne guzel seyler yapiyor boyle kizmayin canim hemen kina almistim zaten sacima yakmaya genel kurmay cagri yaptigi anda ulkedeydim hic gozup kapali ee atalarim lik turkiye icin sehit dustu onlar sehit duserken allahin ismini kullanan kurdistan sevdalilari yine vardi ve cevaplarini yine turk milletinin asil evlatlari vermisti neyse akp ye gercekten uzuldum ama alt yapsini olusturan kisilere vallaho oh oldu allah turkun yar ve yardimcisi olsun

Comment

Working...
        X