fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorumsuz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: yorumsuz

ibrahim Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatta Su Sabalak Sorkozylen Ilgili De Haber Koyacaktim Ama Once Tepkileri Alayim Dedim Neyse Vaz Gectim Henuz Hazir Degilmisiz

Siz önçe şu Bozuk Türkçenizi Düzeltin.........
    http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Siz önçe şu Bozuk Türkçenizi Düzeltin.........
      turk devletlerindeki butun turk ulusnun evlatlarida bozuk turkce konusuyor ama kurtulus savasina gonullu gidiyor birileri gibi sabalaklik yapmiyor

Comment

Heeeeeeeeeeeeeeeyt be! Savulun Battal Gazi geliyor.

Comment

battal gazide bu vatanin evlatlarindan çikmadimi bu ulustur bizi sanli turk yapan ve butun irklarin saygi duymasini saglayan
          gerçekler acidir pul biberde

Comment

Sn şimşek. Daha önceden bu şanlı ecdad hakkında atıp tuttuğunuz için,sözleriniz vatan millet sakarya türü anlaşılıyor.Yanlış anlaşılmasın. Bin senedir islamın bayraktarlığını yaptığı içindir ki biz bu ecdadımız ve şehitlerimizle iftihar ediyoruz...

Comment

bin sene oncesi neyse ya yine siyasete girmesek te yazilarimizi pekistirip insanliga bir hizmet versek gerci yazilarim yanlis anlasiliyor anladigim kadariylan ancak ben ecdadima asla hakaret etmedim ama her ecdadin icinden cikan da hainler mevcuttur degilmi.

Comment

İbrahim bey. Lütfen bahceselin misyonuna uğun yazılar ve alıntıları forma ekleyelim.Günlük dedikodu yapacak çok icazetli basın var bu ülkede.Tekrar sizlerden ricamız mesleğimizle ilğili konuları tartışmaya acalım.Diğer konular bizi ilğilendirmiyor. Yani bu konundaki ilk eklediğiniz yazı ne kadar gereksiz değilmi bahcesel için.

Comment

hangisi abi ilk bastakimi bu sayfanin en basindakimi

Comment

bana göre bu ilgiç yazılar için ayrı bir yer ayırın ve devam edin,sizi yürekten kutluyorum.bazı şeylerin ne olduğunu,tolumdaki insanları tanımak açısından yararlı olur,veya örnek olur,sizde ona göre davranırsınız,yani sebest bir tartışma ortamı doğar,değişik şeylere tanık olursunuz vs.

Comment

• Cevap: yorumsuz

Vahşet 17 Haziran 2008

Ali GEREMELİ/DATÇA (Muğla), (DHA)

BU HABERİN DETAYI

Yavrularını çalan köye savaş açan kurt

MUĞLA'nın Datça İlçesi'ne bağlı Kızlan Köyü sahiline, karnı yarılmış, kuyruğuna kalın naylon sicimle parke taşı bağlanmış ve ağzından kan gelen ölü bir yunus vurdu. Denizlerin sevimli canlısı yunusa yapılan bu işkence, akıllara durgunluk verdi, jandarma soruşturma başlattı.

İŞTE VAHŞET FOTOĞRAFLARI

İskenderun'da da sahilde ölü yunus bulundu...

İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Kızlan Köyü yakınlarındaki Gölmar Tesisleri ve Ray Sitesi arasında kalan plaja bugün öğle saatlerinde ölü bir yunus vurdu. Karnının sol kısmından kuyruğuna kadar uzanan bölümü sert bir cisimle yarılmış, kuyruğuna kalın naylon sicim kullanılarak iki parke taşı bağlanmış yunus, plajdaki tatilcileri şaşkına çevirdi. Olay, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirildi. Plaja gelip inceleme yapan jandarma ekipleri, açılan soruşturma kapsamında etraftaki yerli- yabancı turistlerden bilgi aldı. Denizlerin sevimli canlısı yunusun nasıl bu hale getirildiği araştırılıyor. Akıl almaz bir işkenceye uğrayan yunusun plajın yakınındaki bir araziye gömüleceği belirtildi.

ey guzel allahim yaradiyorsun birde takip et de yap artik birseyler yarattigin insanoglu ne diyeyim

Comment

yani bu canilik niye,bunu yapan ailer insanlıktan nasibini almamış,ne deyim....güzel ALLAHIM güzel,güzel faydalansınlar ibret alsınlar diye yaratmış,binlerce şükür,söyleyecek kelime bulamıyorum.böyle katliam yapsınlar diye değil,suçlu yapanlar.toplum,devlet,idare herkimse olaya el atacak sahip çıkacak,çıkacağız yoksa yüce yaradan bizim kolluk kuvvetimiz hiç değil,insanlat akıllı olacak,bu nimetlerden,canlılardan akıllıca faydalanacak,ibret alacak çok üzüldüm.ben küçücük karıncaya kıyamam;çünkü onda ne hikmetler vardır

Comment

bunu yapanlara ayrıca buğz ediyorum.yüce rabbim bildiği gibi yapsın,bunla ilgilim yasal düzenlmelere acil ihtiyaç var,sivil toplum kuruluşları,hayvan sever dernekleri bir an önce harekete geçsinler,basınımız,medyamız halkı eğitsin, çocuklarımıza aileler,çevre ve canlı bilincini aşılasınlar hatta bunlar okullara ders olarak okutulmalı

Comment

Urfa'nın dev kertenkelesi
                            GÖKHAN KARAKAŞ İstanbul

Çöl ve yarı çöl alanlarında yayılış gösteren ve boyu yaklaşık bir metre olan çöl varanı Şanlıurfa'da görüntülendi. Nesli tükenme tehlikesi yaşayan dev çöl kertenkelesinin görüntülenmesi doğa bilimcilerini sevindirdi.

Türkiye'de yaşam alanı bulan çöl varanı türü dev kertenkelelerden biri Şanlıurfa'da görüntülendi. Doğa Derneği'nin Şanlıurfa'da yürüttüğü koruma çalışmaları kapsamında görülen çöl varanı Türkiye'de ilk kez görüntülendi. Doğa Derneği uzmanı Turan Çetin, bu nadir canlı türünü doğal yaşam ortamında ilk kez fotoğraflamayı ve filme almayı başarırken, çalışma Urfa bozkırlarında yaşayan nesli tehlikedeki canlıların korunmasına yönelik umutları artırdı.

Doğa Derneği'nin Urfa'nın Bozkırları projesi kapsamında yapılan arazi çalışmalarında tespit edilen çöl varanının boyu ortalama bir metre olurken Türkiye'de görüntülenen bireyin boyu bir metre 30 santim civarında. Urfa'daki kurak alanlarda yaşayan çöl varanının nesli tarım alanlarının genişlemesi nedeniyle tehlike altında.

Çöl varanını köylüler koruyor

Doğa Derneği'nin bölgede yaptığı çalışmalar sonucunda çöl varanının bulunduğu son yerler saptanırken, ender kertenkele türü köylüler tarafından da biliniyordu. Ancak görünüşü görüldüğü yerde öldürülen canlı türünün üzerinde çalışmalar yapan Doğa Derneği yöre halkıyla işbirliğine girdi.

Comment

Sizlerin burada ne aradığınızı ve ne bulmak istediğinizi cidden merak ediyorum.
                              Forumu mahvettiniz İbrahim bey, Yönetimin size karşı insiyatifini sonuna kadar kullanıyor ve tüm site ziyaretçi ve üyeleri önünde pervasızca yazılar yazıyorsunuz.

Unutmayın ki bu sistemde tüm mesajlarınızın (ki mesajlarınıza önce siz değer veriyorsanız) silinmesi bir saniye alır. Selami bey sabırlı bir yönetici ki size bu kadar müsamaha gösteriyor. Lütfen sınırlarınızı zorlamayın. Benden size dost tavsiyesi...

Comment

Ibrahim şimşekin ihraç edilmesi kararının görüşülmesi gerektiğini düşünüyorum.Gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.İbrahim Bey siz kendiniz çıkın buranın kalitesini yeteri kadar bozmadınızmı??

Comment

Working...
                                X