Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorumsuz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: yorumsuz

ibrahim Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hatta Su Sabalak Sorkozylen Ilgili De Haber Koyacaktim Ama Once Tepkileri Alayim Dedim Neyse Vaz Gectim Henuz Hazir Degilmisiz

Siz önçe þu Bozuk Türkçenizi Düzeltin.........
    http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Siz önçe þu Bozuk Türkçenizi Düzeltin.........
      turk devletlerindeki butun turk ulusnun evlatlarida bozuk turkce konusuyor ama kurtulus savasina gonullu gidiyor birileri gibi sabalaklik yapmiyor

Comment

Heeeeeeeeeeeeeeeyt be! Savulun Battal Gazi geliyor.

Comment

battal gazide bu vatanin evlatlarindan çikmadimi bu ulustur bizi sanli turk yapan ve butun irklarin saygi duymasini saglayan
          gerçekler acidir pul biberde

Comment

Sn þimþek. Daha önceden bu þanlý ecdad hakkýnda atýp tuttuðunuz için,sözleriniz vatan millet sakarya türü anlaþýlýyor.Yanlýþ anlaþýlmasýn. Bin senedir islamýn bayraktarlýðýný yaptýðý içindir ki biz bu ecdadýmýz ve þehitlerimizle iftihar ediyoruz...

Comment

bin sene oncesi neyse ya yine siyasete girmesek te yazilarimizi pekistirip insanliga bir hizmet versek gerci yazilarim yanlis anlasiliyor anladigim kadariylan ancak ben ecdadima asla hakaret etmedim ama her ecdadin icinden cikan da hainler mevcuttur degilmi.

Comment

Ýbrahim bey. Lütfen bahceselin misyonuna uðun yazýlar ve alýntýlarý forma ekleyelim.Günlük dedikodu yapacak çok icazetli basýn var bu ülkede.Tekrar sizlerden ricamýz mesleðimizle ilðili konularý tartýþmaya acalým.Diðer konular bizi ilðilendirmiyor. Yani bu konundaki ilk eklediðiniz yazý ne kadar gereksiz deðilmi bahcesel için.

Comment

hangisi abi ilk bastakimi bu sayfanin en basindakimi

Comment

bana göre bu ilgiç yazýlar için ayrý bir yer ayýrýn ve devam edin,sizi yürekten kutluyorum.bazý þeylerin ne olduðunu,tolumdaki insanlarý tanýmak açýsýndan yararlý olur,veya örnek olur,sizde ona göre davranýrsýnýz,yani sebest bir tartýþma ortamý doðar,deðiþik þeylere tanýk olursunuz vs.

Comment

• Cevap: yorumsuz

Vahþet 17 Haziran 2008

Ali GEREMELÝ/DATÇA (Muðla), (DHA)

BU HABERÝN DETAYI

Yavrularýný çalan köye savaþ açan kurt

MUÐLA'nýn Datça Ýlçesi'ne baðlý Kýzlan Köyü sahiline, karný yarýlmýþ, kuyruðuna kalýn naylon sicimle parke taþý baðlanmýþ ve aðzýndan kan gelen ölü bir yunus vurdu. Denizlerin sevimli canlýsý yunusa yapýlan bu iþkence, akýllara durgunluk verdi, jandarma soruþturma baþlattý.

ÝÞTE VAHÞET FOTOÐRAFLARI

Ýskenderun'da da sahilde ölü yunus bulundu...

Ýlçe merkezine 15 kilometre uzaklýktaki Kýzlan Köyü yakýnlarýndaki Gölmar Tesisleri ve Ray Sitesi arasýnda kalan plaja bugün öðle saatlerinde ölü bir yunus vurdu. Karnýnýn sol kýsmýndan kuyruðuna kadar uzanan bölümü sert bir cisimle yarýlmýþ, kuyruðuna kalýn naylon sicim kullanýlarak iki parke taþý baðlanmýþ yunus, plajdaki tatilcileri þaþkýna çevirdi. Olay, Ýlçe Jandarma Komutanlýðý'na bildirildi. Plaja gelip inceleme yapan jandarma ekipleri, açýlan soruþturma kapsamýnda etraftaki yerli- yabancý turistlerden bilgi aldý. Denizlerin sevimli canlýsý yunusun nasýl bu hale getirildiði araþtýrýlýyor. Akýl almaz bir iþkenceye uðrayan yunusun plajýn yakýnýndaki bir araziye gömüleceði belirtildi.

ey guzel allahim yaradiyorsun birde takip et de yap artik birseyler yarattigin insanoglu ne diyeyim

Comment

yani bu canilik niye,bunu yapan ailer insanlýktan nasibini almamýþ,ne deyim....güzel ALLAHIM güzel,güzel faydalansýnlar ibret alsýnlar diye yaratmýþ,binlerce þükür,söyleyecek kelime bulamýyorum.böyle katliam yapsýnlar diye deðil,suçlu yapanlar.toplum,devlet,idare herkimse olaya el atacak sahip çýkacak,çýkacaðýz yoksa yüce yaradan bizim kolluk kuvvetimiz hiç deðil,insanlat akýllý olacak,bu nimetlerden,canlýlardan akýllýca faydalanacak,ibret alacak çok üzüldüm.ben küçücük karýncaya kýyamam;çünkü onda ne hikmetler vardýr

Comment

bunu yapanlara ayrýca buðz ediyorum.yüce rabbim bildiði gibi yapsýn,bunla ilgilim yasal düzenlmelere acil ihtiyaç var,sivil toplum kuruluþlarý,hayvan sever dernekleri bir an önce harekete geçsinler,basýnýmýz,medyamýz halký eðitsin, çocuklarýmýza aileler,çevre ve canlý bilincini aþýlasýnlar hatta bunlar okullara ders olarak okutulmalý

Comment

Urfa'nýn dev kertenkelesi
                            GÖKHAN KARAKAÞ Ýstanbul

Çöl ve yarý çöl alanlarýnda yayýlýþ gösteren ve boyu yaklaþýk bir metre olan çöl varaný Þanlýurfa'da görüntülendi. Nesli tükenme tehlikesi yaþayan dev çöl kertenkelesinin görüntülenmesi doða bilimcilerini sevindirdi.

Türkiye'de yaþam alaný bulan çöl varaný türü dev kertenkelelerden biri Þanlýurfa'da görüntülendi. Doða Derneði'nin Þanlýurfa'da yürüttüðü koruma çalýþmalarý kapsamýnda görülen çöl varaný Türkiye'de ilk kez görüntülendi. Doða Derneði uzmaný Turan Çetin, bu nadir canlý türünü doðal yaþam ortamýnda ilk kez fotoðraflamayý ve filme almayý baþarýrken, çalýþma Urfa bozkýrlarýnda yaþayan nesli tehlikedeki canlýlarýn korunmasýna yönelik umutlarý artýrdý.

Doða Derneði'nin Urfa'nýn Bozkýrlarý projesi kapsamýnda yapýlan arazi çalýþmalarýnda tespit edilen çöl varanýnýn boyu ortalama bir metre olurken Türkiye'de görüntülenen bireyin boyu bir metre 30 santim civarýnda. Urfa'daki kurak alanlarda yaþayan çöl varanýnýn nesli tarým alanlarýnýn geniþlemesi nedeniyle tehlike altýnda.

Çöl varanýný köylüler koruyor

Doða Derneði'nin bölgede yaptýðý çalýþmalar sonucunda çöl varanýnýn bulunduðu son yerler saptanýrken, ender kertenkele türü köylüler tarafýndan da biliniyordu. Ancak görünüþü görüldüðü yerde öldürülen canlý türünün üzerinde çalýþmalar yapan Doða Derneði yöre halkýyla iþbirliðine girdi.

Comment

Sizlerin burada ne aradýðýnýzý ve ne bulmak istediðinizi cidden merak ediyorum.
                              Forumu mahvettiniz Ýbrahim bey, Yönetimin size karþý insiyatifini sonuna kadar kullanýyor ve tüm site ziyaretçi ve üyeleri önünde pervasýzca yazýlar yazýyorsunuz.

Unutmayýn ki bu sistemde tüm mesajlarýnýzýn (ki mesajlarýnýza önce siz deðer veriyorsanýz) silinmesi bir saniye alýr. Selami bey sabýrlý bir yönetici ki size bu kadar müsamaha gösteriyor. Lütfen sýnýrlarýnýzý zorlamayýn. Benden size dost tavsiyesi...

Comment

Ibrahim þimþekin ihraç edilmesi kararýnýn görüþülmesi gerektiðini düþünüyorum.Gereðinin yapýlmasýný saygýlarýmla rica ederim.Ýbrahim Bey siz kendiniz çýkýn buranýn kalitesini yeteri kadar bozmadýnýzmý??

Comment

Working...
                                X