fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorumsuz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• yorumsuz

Damadın ilk gece cinneti 27 Mayıs 2008

Taner ORAL/DHA

Damat, gerdek gecesi bakire çıkmadığını iddia ettiği gelini ağzından, kendisini de başından vurdu.

KONYA Yaylaköyü’nde tanıştığı 25 yaşındaki B.Ç. ile evlenen Nuri Ç., (26), önceki günkü düğünün ardından gerdeğe girdi. Yeni damat, bakire olmadığını öne sürdüğü eşiyle tartışmaya başladı. Nuri Ç., babasına ait tabancayla eşine bir el ateş ettikten sonra yatak odasında bulduğu ruj ile aynaya "Anne, baba sizi çok seviyorum. Kız bozuk çıktı" yazdıktan sonra başına bir el ateş açtı. Silah sesi üzerine içeri giren yakınları tarafından Özel Vakıf Hastanesi’ne kaldırılan Nuri Ç., ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyat edilen Nuri Ç.’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Ağzından yaralanan gelin ise dişleri sayesinde ölümden döndü. Merminin B.Ç.’nin dişlerine isabet ederek kırdığı, genç kadının olayın şoku ile mermiyi yuttuğu belirlendi. Aynı hastanede tedavi altına alınan gelinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Polis, evde kanıt ve parmak izi çalışması yaparken, çiftin yakınları ve komşuları evin önünde uzun süre bekledi.
  • Fidanligi.com

Cevap: yorumsuz

ne oluyor yuce turk milletine bu ne cehalettir

Comment

bana ait forumlardaki haberleri silmeyelim izinsiz tesekkurler

Comment

Hollanda uçağında türbanlı Türk krizi

Hollanda Kraliyet Havayolları’na ait uçaktaki türbanlı bir Türk kadının ’namahrem’ olduğunu söyleyerek yanında oturan Hollandalı erkek yolcuyu yerinden kaldırtması krize neden oldu.

NTV’nin haberine göre Amsterdam’a varmak üzere İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan KLM uçağındaki türbanlı bir Türk kadın, İslam dinine göre bir erkekle yan yana oturmasının günah olduğu gerekçesiyle yanındaki yolcunun kaldırılmasını istedi. Bu talep üzerine kadın yolcunun yanında oturan Hollanda iktidar partisi CDA’nın Amsterdam Belediye Meclisi üyesi Lex van Drooge koltuğundan kaldırıldı. Van Drooge, Hollanda’ya iner inmez durumdan şikayetçi oldu. Van Drooge sonradan basına yaptığı açıklamada, “Demek ki böyle durumlarda nasıl davranmamız gerektiğini bilmiyoruz” diye konuştu.

’KLM İslam’a boyun eğdi’

Hollanda basını da haberi, “KLM İslam’a boyun eğdi” başlığıyla duyurdu. Şirket yetkilileriyse kabin görevlileri hakkında soruşturma başlattı ve bir açıklama yapılarak böyle bir uygulamanın kabul edilemeyeceği belirtildi ve neden erkek yerine kadın yolcunun yerinin değiştirilmediğinin henüz açıklığa kavuşmadığı söylendi.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ

Şikayet üzerine yerinden kaldırılan Hollanda iktidar partisi CDA’nın Amsterdam Belediye Meclisi üyesi Lex van Drooge, ülkesine iner inmez şikayetçi oldu. Hollanda basını da uçakta yaşanan namahrem krizine geniş yer verdi.

bir sabalak avrupali daha yerini degistirmis dunya tersine gitmeye basladi

Comment

30 yaş üstü işsiz mi kalacak?

Ankara'da seçim rüzgarları esmeye başladı. O rüzgar şimdi de işsizlerden yana esecek. Yeni İstihdam Paketiyle birlikte 18 ila 29 yaş arası çalışanların sigorta primlerini devlet ödeyecek. Yani genç işsizlere iş yolu açıldı. Ancak bu olumlu gelişme 30 yaşından büyük çalışanları da tehlikeye attı; İşten çıkarılma tehlikesi...

Yeni Sosyal Güvenlik Yasası'ndan kurtulmak isteyenler bebeklerini bile SSK'lı yaptırdı. Yeni İstihdam Yasası da 30 yaşından büyük çalışanları işsiz bırakmaya başladı...

Hükümet, gençlerin ve kadınların daha kolay iş bulması için 18-29 yaş arası çalışanların SSK primlerini 5 yıl boyunca devletin üstlenmesini kararlaştırdı. Ama uyanık işverenler, bunu fırsata çevirdi.

İŞSİZLERİN YAŞI DEĞİŞECEK

1 TEMMUZ'da yürürlüğe girecek uygulama öncesi 30 yaşından büyük yüzlerce işçi kovulup gençler işe alındı. Böylece işletmeler hem prim maliyetinden kurtuldu hem de gençlere asgari ücret ödeyip maaş maliyetlerini de azalttı. Bir taşla iki kuş vurdu

Comment

bu haberleri ilgili yere yazsanız daha iyi olmaz mı? bahçesel haberleri bölümüne

Comment

bencede size katılıyorum peyzaj 6134

Comment

İbrahim bey bu tür haberlerin bahceselin misyonu ile ne ilğisi var anlayamdım.Yarin bir de çıkıp karı-koca kavğalarını,boşanmalarını,evlenmelerini vb gibi haberleri buraya yazmak isterse burası ne olur.Seda sayanın Dedikodu programlarına döner.

Comment

ya amacim sadece bir kose yapmak gazete haberleriile ilgili ama nasil bir sayfa yapacagimi bilmiyorum genel anlamda genis bir haber alma servisi diyelim onun gibi birsey

Comment

hatta su sabalak sorkozylen ilgili de haber koyacaktim ama once tepkileri alayim dedim neyse vaz gectim henuz hazir degilmisiz

Comment

O tür dedi kodu yazan bir sürü web sitesi var zaten.Boş yere bu tür lüzümsüz haberlerle sitenin veritanabını doldurmaya bence hiç gerek yok.

Comment

aslında fazla detaya inmeden politikaya da girmeden güncel konularla ilgili görüşlerin yazıldığı serbest kürsü oluşturulabilir.Sadece öneri.

Comment

tesekkurler vucudu yorgun gonlu genc dostum cesaret vermek gercekten hos
                          birgun gazeteci tanriylan anlasma yapar ve derki cehennemde roportaj yapmak istiyorum tanri makul karsilar ve gazeteci cehenneme gelir onlarca kazan ve kazanlarin uzerinde ulke isimleri gorur sorar meleklere nedir diye insanlari ulkelerine gore ayirdik der melek gazeteci yaklasir bir kazana italyanin kazani bakar icine insanlar ust uste cikmis bir gencin disari cikmasina yardim etmekte sorar melege neden bunlar birbirlerine yardim ediyor diye melekte cevap verir sizin ulkenin kazanina geciniz turk kazaninda yukari cikmaya calisan her kim olursa assagidakiler tarafindan kazanin dibine cekildigini gorur gazeteci ve anlarki bizim milletimiz farklidir hemde cok farkli

Comment

Başbakan Erdoğan Diyarbakırlılara müthiş vaatlerde bulundu, peki onlar ne düşünüyor?

Başbakan Tayyip Erdoğan, 'Yüzyılın Projesi' olarak tanıttığı 'GAP Eylem Planı'nı Diyarbakır'da açıkladı. Erdoğan, Türkiye ekonomisinin tarihinde görülmemiş rakamları hem de gerçekleşme tarihleriyle tanıtırken Diyarbakır sokaklarındaki insan manzaraları dikkat çekiciydi. Erdoğan'ın iş bulma ve milli gelirini yüzde 209 artırma vaat ettiği Diyarbakır sakinlerini en iyi betimleyen fotoğrafı Hürriyet muhabiri Fahir Arıkan çekti.
                            Peki işi olmayan ve öğlen sıcağında kahvehaneye sığınan bu Diyarbakırlılar, Başbakan kendileriyle ilgili gelecek programlarını açıklarken ne düşünüyordu acaba?
                            Fotoğrafa bakın ve Diyarbakırlı'nın duygularına tercüman olun, balonun içini siz doldurun...

BALONU DOLDURMAK İÇİN

İŞTE ERDOĞAN'IN VAATLERİ

- 3.8 milyon kişiye iş sağlanacak

- Milli gelir yüzde 209 artacak.

- Zorunlu eğitime devam etmeyen öğrenci kalmayacak

- Diyarbakır’da derslik başına 48 öğrenci düşecek

- Doğalgaz elektrik iletim ve dağıtım şebekeleri yenilecek

- 1.8 milyon hektarlık alanın sulu tarıma açılacak

Comment

Tarım Bakanı tarımı, Orman Bakanı ormanı korumuyor'

YAZDIR | YOLLA
                              24/05/2008
                              TEMA Onursal Başkanı Karaca, yeni yürürlüğü giren Turizm Teşvik Yasası'nı eleştirek, "Orman vasfını yitirmiş alanlara hükümet göz dikmiştir ve turistik amaçlı kullanma aldatmacası için buraları birilerine peşkeş çekilecektir" dedi

Kamil ATALAY

MANAVGAT - TEMA Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, yeni yürürlüğü giren Turizm Teşvik Yasası'nı eleştirdi. Makilik alanların ormanlık alanlardan daha değerli olduğunu belirten Karaca, dünyada verimli toprakların azaldığına, suni gübrelemeyle bozulduğuna dikkat çekti.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Ilıca Belediyesi ve TEMA Manavgat Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Toprak Kongresi' başladı. Kumköy Oleander Otel’de gerçekleşen kongrenin açılışına TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Gürses, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Baş, Teşkilatlanma Bölüm Başkanı Temel Uraz, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, 60 ilden 250’ye yakın TEMA gönüllüsü katıldı.

'Topraklarımız verimliliğini kaybediyor'

Kongrede konuşan TEMA Onursal Başkanı Karaca, dünyada verimli toprağın günden güne azaldığına dikkati çekerek şunları söyledi:

“Bu çok ciddi bir meseledir. Zamanında verilen bilinçsizce suni gübrelerle topraklarımızın verimliliği azaldı. Gelişmiş ülkeler bunun farkına vardı ve toprakların verimliliğini artırmak için çalışmalara başladı. Tarım alanlarımız günden güne azalıyor ve verimliliğini kaybediyor. Tarımda ileri gelen pek çok ülke artık tarım ürünlerini ihraç edemiyor, ancak kendine yetirebiliyor. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri en büyük ihracatçıyken bundan vazgeçmiştir.”

Karaca, yeni yürürlüğü giren Turizm Teşvik Yasası'nı eleştirerek sözlerini şöyle sürdürdü:

'Orman vasfını yitirmiş alanlar birilerine peşkeş çekilecek'

“Tarım Bakanı tarımı korumuyor, Orman Bakanı ormanı korumuyor. Yanan ormanlık alanlara temizlenerek yeni fidan dikilmesi katliamdır, ekolojik dengenin bozulmasıdır. Ayrıca ormandan en küçük kuru dalı bile dışarı çıkarmamak gerekir. Çünkü ormanı kendi ölüsü besler. Artık en değerli ürün endüstri, iletişim değil tarım olarak dünyada öne geçmektedir. Bu olay 1982 yılında TEMA’nın yayınlarında ve broşürlerinde tüm ülke geneline duyurulmuştur. Orman vasfını yitirmiş alanlara hükümet göz dikmiştir ve turistik amaçlı kullanma aldatmacası için buraları birilerine peşkeş çekilecektir. Oysa en değerli orman ürünleri makiliklerdir.”

Karaca, konuşmasının sonunda Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal’a katkılarından ve desteklerinden ötürü Tema şilti verdi. Başkan Rafet Ünal da ülke genelindeki hizmetlerinden ötürü Karaca'ya, bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olur diyerek sembolik fincan takımı hediye etti. (dha)
                              radikal

Comment

Working...
                              X