fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bıolojık ılac

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Bıolojık ılac

Mouches des Terreaux et Mouches des Rivages dans les Cultures de Serre kusura bakmayiniz biraz gec buldum bu adresi biolojik bir site biraz icerisine dalayim sonra m16 im ile ogrenmem gerekeni ogrenirim

Comment

bu arada biolojik ilaclar bulunmaktadir ve satilmaktadir ancak yuzde yuz bir sonuc alinamamaktadir ornek puceronlarin tam 8000 adet cesidi bulunmaktadir ve bunlarin bazi cesitlerine kimyasal madde dahi etki etmemektedir bunun icin site biolojik ilac yok demektedir yuzde yus sonuc olsaydi bunu verirdi neyse kimyasal mucadeleyi kim anlatacak bu arada kaan bey sizide gorsek bu forumda kimyasal mucadele ile ilgili eger bilginiz varsa sahsen benim o konuda bir bilgim yok

Comment

Auxiliaire : choix yarinda bunlari tercume etsem arkadaslar bio ilaclarinda isimlerini veren bir site isteyen girip bir goz atabilir merak etmeyin site icerisindeki boceklerin bir cogunu zaten taniyorsunuz ilaclar hakkindada bilginiz var ise isim olarak en azindan bir seyler yazabilirsiniz gerci herkez yazabilir bu sorun degil
        neyse kisa keseyim yoksa yine cenem dusecek

Comment

bir dostumda 100lt suya 1 kg sıvı piril kullanarak,iyi netice aldığını söyledi amane derece doğru bilmiyorum,bunu sizlerle paylaşmak istedim.çok şükür bizim bahcede yok.Bilgi veren arkadaşda pek yalan söyleyecek biri değil

Comment

Yazilarimda biolojik savas ve biolojik karisimlarla ilgili kuçuk bir ayrintiyi eklemeyi unuttum. Doganin var olan kanunu icerisinde bulununan uretici ve tuketici olarak tanimlanan dongu yani bakteriden baslayarak en son tuketiciye kadar olan bolum farklidir. Yazimda bazi zararli boceklerin alternetif yok edeci bocek bulunmamaktadir terimi sadece çifliklerede yetistirme anlamindadir. Aslen doganin icerisinde bu bocekleri kuslar'orumcekler'kurbagalar gibi bir cok hayvan tuketmektedir ancak henuz kultur uretimine girmemesinden kaynakli yoktur yazisi bulunmamaktadir. Bildigim kadari ile bazi tur tatli su baliklarida yetistirilmekte balik çifliklerinde ve dogaya birakilmaktadir altarnetif olarak bu baliklardan sedece bir tanesinin linki verebilmekteyim. Genis bir bilgi sahibi olmadigimdan dolayi genis bilgi verememekten dolayi uzgunum.Akvaryum.com - Toxotes jaculatrix (Archer Fish, Okçu Balığı)

Comment

Working...
            X